Ki hogyan altatja a babáját? Napközben és éjjel? Napközben besötétítetek az alváshoz? Hogy tudnám végre porszívó nélkül elaltatni?
Lassan 8 hónapos babám szerintem szerencsére jól alszik. Csak sajnos nem tudom sose elaltatni. Korábban a mellkasomon elaludt, meg olykor a hordozóba is magamra csatolva. Most már hetek óta sajnos csak a porszívó segít. Ha magamra csatolva el is alszik, egyből felkel, ha kicsatolom.
Másik szobában alszik a kiságyában. Nem is akarnám magunk között altatni, de már azt is megpróbáltam és nem nyugodott el köztünk sem.
Imádom őt, nagyon sokat vagyok vele, megvan minden nap a tartalmas közös idő. Mostanában jobban igényli, hogy kézben legyen.
Sokszor rosszul érzem magam emiatt, hogy nem tudom elaltatni a saját gyerekemet. Minden ötletet, tanácsot örömmel fogadok. Bármit kipróbálnék, kivéve a sírni hagyást.
17 honaposak vagyunk. az esti / ejszakai alvas mindig szuper volt.
a nappali is - DE CSAK babakocsiban. jarkalni sem kell vele de bele kell rakni kicsit ringatni elalszik majd hagyod allva 2 orat szo nelkul alszik.
szerencsere kertes hazban lakunk igy telen nyaron kinnt alszik a kertben (igen telen rendesen bepakolva, barany szorrel körbe veve..)
esetleg napközben babakocsiba rakni?
aztan az is lehet epp növekedesi ugrasban van es vissza all megint a szep elet.
Vidd ki a friss levegőre babakocsiban, ott könnyen elalszik. Pocak legyen jól tele. Nálunk is segített a fehérzaj, illetve még a lassan csorgó csapvíz hangja.
Kitartást, ha majd elindul, nagyon elfárad majd és aludni fog!
Én ezt a besötétítést sosem csináltam. Max ha betűz a nap.
Én is jól alszom bármilyen fényviszony esetén, az egyetlen amit nem bírok, az a lehúzott szoros rolós sötét. Volt olyan pasim aki a gyermekkori kötelező elsötétítés miatt csak így tudott aludni, én nem szeretnék hasonló rögeszméket kièpíteni.
Mindkét gyerekem jól is alszik nappal.
Nem telefonról megy a hang, hanem ténylegesen bekapcsolom a porszívót. Elalszik, utána pedig kikapcsolom.
Nem rossz dolog, hogy másfél-két évesen is így alszanak el? Félek, hogy annyira megszokja, hogy csak azzal tud majd elaludni. Azt pedig nem akarom. Nem tervezzük bölcsibe adni jelenleg, de ha muszáj lenne később, ott hogy tudna elaludni porszívó nélkül?
Sajnos nem tudtam sokáig szoptatni, nem indult be a tejem. Ez sajnos nem opció nálunk.
Éjjel szerencsére nálunk is jól alszik még, remélem így is marad. Este nem is kell általában a porszívó, csak nappal.
Kertes házban lakunk mi is. Próbáltamm kint altatni. Párszor sikerült is. Ott hagyni egyáltalán nem tudom, tologatni meg kicsit fel-le rázni szoktam. Sokszor elnézeget, mosolyog. Tetszik neki, hogy közeledek-távolodok, ahogy tologatom. Mostanában viszont nagyon küzd ellene, hogy elaludjon. Ficánkol, feszíti magát, sír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!