Mennyi idősen áll át a babátok 2 majd 1 alvásra?
Nekem a félévesem is sokszor 2szer alszik. Vannak még 3 alvások de inkább 2 kb 40 perces meg néha egy 15 perces szundi. Úgyhogy inkább 2zer alszik már.
Úgy olvastam 1 éves korukig már csak 1x alszik a legtöbb kisgyerek, úgyhogy benne van hogy a babád éppen átáll
A 2-ről 1-re állás a leghosszabb az összes közül.
Nekem 6 hósan pár nap alatt átállt kettőre, 10.5 hósan kezdődött az 1-re átállás, de akkor is hol így, hol úgy aludt majdnem 2 hónapig. Sőt, most fél évvel később is van, hogy kétszer alszik (utazás, fogzás, betegség).
Nyugodtan kezeld lazán és meglátod, mi válik be. A 2-1 átálláskor ha kb 9-9.30kor fáradt volt már, akkor tudtam hogy ez 2 apvásos nap lesz, amúgy ha bírta, akkor olyan 10-kor sétáltunk, hogy adjak neki egy löketet. :)
Ja az egy alvásra átállás elején nem jól aludt a fiam napközben, korábban feküdt este, ez később rendeződött
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!