Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Mennyi idősen áll át a babátok...

Mennyi idősen áll át a babátok 2 majd 1 alvásra?

Figyelt kérdés
9 hónapos a kisfiam, kb 2 hete állt át 2 alvásra. Fél5 körül kel, 9-10:30ig alszik. Egy ideig 2 körül már újra álmos volt és ujra aludt 1,5 órát de a napokban egyre nehezebben és később alszik el délután. Lehet h már most átállna 1 alvásra ha delelő később aludna el?
2023. ápr. 16. 08:45
 1/5 anonim ***** válasza:

Nekem a félévesem is sokszor 2szer alszik. Vannak még 3 alvások de inkább 2 kb 40 perces meg néha egy 15 perces szundi. Úgyhogy inkább 2zer alszik már.

Úgy olvastam 1 éves korukig már csak 1x alszik a legtöbb kisgyerek, úgyhogy benne van hogy a babád éppen átáll

2023. ápr. 16. 09:21
 2/5 anonim ***** válasza:

A 2-ről 1-re állás a leghosszabb az összes közül.

Nekem 6 hósan pár nap alatt átállt kettőre, 10.5 hósan kezdődött az 1-re átállás, de akkor is hol így, hol úgy aludt majdnem 2 hónapig. Sőt, most fél évvel később is van, hogy kétszer alszik (utazás, fogzás, betegség).

Nyugodtan kezeld lazán és meglátod, mi válik be. A 2-1 átálláskor ha kb 9-9.30kor fáradt volt már, akkor tudtam hogy ez 2 apvásos nap lesz, amúgy ha bírta, akkor olyan 10-kor sétáltunk, hogy adjak neki egy löketet. :)

Ja az egy alvásra átállás elején nem jól aludt a fiam napközben, korábban feküdt este, ez később rendeződött

2023. ápr. 16. 09:21
 3/5 anonim ***** válasza:
Ja és én is így vettem észre h alig akart elaludni. Persze vannak napok mikor másfél órát is alszik, de ritkul.
2023. ápr. 16. 09:23
 4/5 anonim ***** válasza:
Nalunk 10 hónaposan meg 11 hónaposan is elkezdte, hogy csak egyszer alszik azt is nehezen … egy hétig tartott kb mind2 x most már egy éves múlt és kétszer alszik 1,5 órát még mindig.
2023. ápr. 16. 12:02
 5/5 anonim ***** válasza:
A fiam 6 hónapos kora körül kezdett 2x aludni. Most 11 hónapos, még bőven alszik 2x. Szóval egyelőre semmi jele, hogy elhagyná az egyiket.
2023. ápr. 16. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!