Mikor állt át 2 alvásra babátok? Hogy alakult így a nap?
Nálunk nemrég. 10 hónapos korában. Előtte 3x aludt.
Most 11 hónapos.
Ja bocsi, így most úgy van, hogy 6kor kel, 9 vagy 10kor alszik egy nagyot (1,5-2 óra), utána rá 4 órára még egyet. Az változó, hogy mennyire hosszú, lehet fél óra is, de lehet megint 1,5.
Este 9kor alszik el. De nála ez így pont kijön órára, mert éjjel csak 9 órát alszik, nappal meg 2x hosszabbat. Csilliószor felkel éjjel ennek ellenére is. De majdcsak leszokik róla.
Nekünk 8 hónaposan állt át 2 alvásra, a napirendünk pedig:
6-7 körül kelt, játék, 9-10 körül elment vagy 2 órára aludni, 11-12 körül ébredt, ebéd, séta, 2-3 körül alvás 1-1,5 óra. Max 4-ig. 7-kor fürdés pucérkodás, 8kor alvás.
5.vagyok.
Nálunk is hasonló volt átállás előtt.
Amikor 3-szor aludt akkor 6-kor kelt, 8-kor szundizott egy rövidet, majd 11-kor, majd 3-kor, és utána 7 körül már ment aludni.
Is-is. A reggeli alvását egyre későbbre toltam és amikor már kibírta 9-ig a 8 helyett, már jók voltunk.
Viszont kettőről egyre egyik napról a másikra állt át 1 évesen. Nem tudtam letenni délután akárhogy kínlódtam. Simán kukorékolt estig, igaz ott meg átálltunk a 7-es altatásra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!