Akinek napközben nem alvó babája volt, hogyan tudott segíteni neki, hogy legalább egyszer aludjon egy jót?
Nálunk is a hordozókedndő vált be, abban szopizni is tud és a nagyobbal is tudok foglalkozni közben. Mondjuk ennek ellenére 20 percnél tovább napközben csak akkor alszik, ha cicin van/kezemben, illetve ha sétálunk vagy játszóterezünk, tehát szabad levegőn vagyunk közben. Tiszta mázli, hogy a nagyobbikkal délután mindig menni kell valahova. De én így tudom megvalósítani az igény szerinti szoptatást és a testközelséget egy nem egész 3 éves mellett is.
A házimunka is végezhető így, 10 hetesen már akár hátra is kötheted, úgy nagyságrendekkel könnyebb főzni/takarítani.
Azt elfelejtettem leirni, hogy mi az amit kipróbáltam:
Hordozókendő:2szer maradt el benne, azóta ordít.
Kertes házban lakunk, van nagy terasz, babakocsiban aludhatna a levegőn a konyhából rá is látok, de szintén 20 perc múlva felriad és addig is egyfolytában tologatni kell.
Babafészekbe visszaszoktatás, nulla szintén 0 siker.
Hason aludt, de már azt is utálja.
Fehér zaj szintén nem válik be.
Cumizni nem tud így az sem.
Köszönöm az eddigi hozzászólásokat. Most értünk haza a reggeli körről. Már sír is. Úgy tűnik a mára tervezett gulyásleves se valósul meg..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!