Gyerekeknek van valami amivel könnyen elalszanak? És normálisan alszanak. Óvodások és minden éjjel felébrednek. És pár napja éjjel felkelnek kb 4kor És nem akarnak visszaaludni. Mindegy hogy este mikor alszanak el, akkor is korán kelnek.
Hát akkor nem engeded neki felkapcsolni a villanyt, és nem engeded, hogy felkeljen.
Max egy gyors pisi, kicsi vízivás, aztán takaró rá és alvás. Ne legyen más alternatíva.
Nem tudom mit vársz itt a válaszoktól. Ha elkezd játszani és te hagyod, akkor nyilván pár órára kimegy a szeméből az álom, mert azt hiszi már reggel van. Állj a sarkadra.
Én meg felnőtt vagyok lekapcsolom és irány az ágy. Csak az a baj ezt a legelső alkalomnál kellett volna, most már hosszú sírás az ára, de nehogy már egy gyerek irányítson.
Ha kokót kér majd azt is szerzelneki?
Hogy mitől kelnek fel azt nem tudom de tuti a lámpa miatt nem tudnak visszaaludni. Nekem is egyből kimegy az álom a szememből ha villanyt kapcsolok este. Terhesen ezért kis éjjeli fényt raktam a fürdőbe mikor ki kellett járkálnom pisilni többször.
Ha eléri a villanykapcsolót akkor azt kéne valahogy elzárni bár fogalmam sincs hogy. Vagy egy éjjeli fényt betenni - ikeában vannak aranyos gyerek mintásak,- nekem is cicás van, hátha megtetszik neki is és azt nyomkodja. Sokkal tompább a fénye.
Másik ötletem hogy magad mellé fekteted őket és elalszanak egy idő után. Ez persze kényelmetlenebb meg elég nagy ágy kéne hozzá...
Hívsz egy villanyszerelőt és kikötteted vele a villanykapcsolót, hogy ne kapcsolja a lámpát.
Tudod ki hagyná ezt a műsort...
Hehe köttesd ki a villanyt :D
Imádom ezt az oldalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!