Mit csináltok éjjel a babátokkal, amikor felébred, és sokáig nem akar visszaaludni?
11 hónapos, éjjel legalább egyszer ébred, és vannak rosszabb éjjelek, amikor hiába énekelek, ringatom, halkan suttogok neki, nem akar aludni. Csendesen ébren leseget. Ha leteszem, addig ordít, amíg ki nem veszem ringatni.
Mellettem alvás nem opció, nem marad meg a szülői ágyban (szerencsére) csak a saját kiságyában szeret aludni.
Mivel lehet ezt az ébrenlévő időt kitölteni ill. lerövidíteni?
Cumija van, eszik, iszik amikor felébred.
Nagyon ritka nálunk eddig, hogy ennyire felkel.
Ha mégis, mi beletesszük a csatosba, alvócsuklya a fejére, amúgy is sötét van, és ringatózva járkálunk fel-alá, dúdolunk neki, közben telefonon játszunk 🙈 tudom cikik vagyunk, de marha unalmas 30 percig felalá járkálni céltalanul hajnali 3-kor. Én ilyenkor szoktam válaszolni az üzeneteimre, a hordozóban szerencsére elalszik nagyon max 30 perc alatt.
De nálunk ritka az ilyen, hajnali 4 után felkel, csukott szemmel sír, aztán csukott szemmel eszik, és még csukva van a szeme már tesszük is le. Nagyon szeret aludni, mit ne mondjak. Viszont ha nagyon pisis a pelus, akkor muszáj kicserélni, na akkor felkel.
Egyébként sötétben telón éjjeli módon szórakoztatjuk magunk míg vissza nem ringatjuk.
Nem feltétlen tudatosan, de amikor éjjel felkel, nem nagyon beszélgetünk vele. Dúdolunk max. Így neki se nyílik ki a csipája, mi se ébredünk fel túlságosan. Mindent csendben, félhomályban intézünk, 90%-ban csendesek az estéink.
Jó dolgokat írtatok, köszönöm:)
Igen, nálunk is az a gond, hogy eléggé tele lesz a pelus, muszáj kicserélni, és azzal ébred fel. Egyébként éjszakai fény, csend, és nyugi van mindig, nem beszélek hangosan, és az éneklésen kívül sosem szórakoztatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!