Oviban túlpörög?
3 éves lányom most kezdte az óvodát. Előtte már voltak napok, amikor nem akart aludni, de úgy kb minden másnap igényelte azért (én nem tudtam lefárasztani). Abban reménykedtem, hogy az oviban majd jól lefárad és megint lesz egy napirendünk, hogy majd szépen alszik mindig ugyanakkor. Aha... Hát az én lányomra fordítva hat: fizikailag hulla fáradt, de annyira fel van pörögve agyilag, hogy másfél óra altatás után tud néha elaludni, most például egyáltalán nem sikerült, pedig már karikás a szeme. Olvastam neki, utána sötétben feküdtünk fél órán keresztül, a gyerek az meg csak pörgött fekvés közben. Fél óra múlva ránézek, full nyitott szemmel néz rám. Pedig ma 6:20-kor magától kelt.
Másnál is volt így, hogy túlpörgés miatt nem aludt a gyerek? Idővel jobb lesz ez, vagy akár el is köszönhetek a délutáni alvastól? :(
Nem tud sajnos bent aludni, mert még nem dolgozom.
Nekem fáradtnak tűnik, tiszta sötét a szeme alatt meg ilyen kis bágyadt a szeme, de közben meg két órája legozunk...
Ne viccelj, hagyd bent ebéd után is, aludjon csak bent. Legalább kiderül hogy bent tud-e aludni.
Olyan nincs hogy ha nem dolgozol haza kell hoznod ebéd után
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!