Mit évő legyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok, már nem tudok hova fordúlni a védőnő se tud érdemlegesen segíteni.

2 hónapos a kislányom, napközben igazi kis tündér de ahogy jön a délután iszonyatosan eszik.

Szívja a cumisüveget és pár szívás után elkezd kapálózni és sírni, vállra teszem megbüfiztetem aztán megint sír hogy éhes és folytatódik ugyan ez. Két márkájú cumisüvegeink vannak, Mom és Bibs. A Mom-os cumisüvegből van 0 és 1 is, a Bibses 0s, mindegyiket kipróbáltuk hátha a cumisüveggel van a gond, túl gyorsan jön vagy túl nehezen de mindegyikkel ugyan ez a vége.

Van már egy kicsi rendszere is, fixen este 10kor elalszik és alszik 5-6 órát. 100%s tápszeres elvileg a tápival nincsen semmi gond, széklete normális nem pocakfájos.

Nem tudom már hogy mit tudnék csinálni, hogyan tudnék neki segíteni :(

2022. okt. 12. 22:21
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Az én fiam akkor csinálta ezt, amikor fájt a hasa.
2022. okt. 12. 23:16
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Kólika elleni cumisüveg kell neki.
2022. okt. 13. 00:53
 3/4 A kérdező kommentje:

Létezik hogy 2 hónaposan kezd el fájni a hasa? Gondoltam már rá, van is itthon Inofacol.

Csak olyan hihetetlen volt hogy most kezdi el de akkor buta voltam, hogy a pocifájást elvetettem:(

2022. okt. 13. 04:06
 4/4 anonim ***** válasza:
A fiam is akkor eszik ennyire durván, amikor nem jó a pocakja. Most lesz 5 hónapos, de még mindig előfordul, amikor mondjuk kakilnia kell, de még nem jön ki neki, és olyankor eszik, na akkor az az etetés az armageddon.
2022. okt. 13. 06:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!