Mit évő legyek?
Sziasztok, már nem tudok hova fordúlni a védőnő se tud érdemlegesen segíteni.
2 hónapos a kislányom, napközben igazi kis tündér de ahogy jön a délután iszonyatosan eszik.
Szívja a cumisüveget és pár szívás után elkezd kapálózni és sírni, vállra teszem megbüfiztetem aztán megint sír hogy éhes és folytatódik ugyan ez. Két márkájú cumisüvegeink vannak, Mom és Bibs. A Mom-os cumisüvegből van 0 és 1 is, a Bibses 0s, mindegyiket kipróbáltuk hátha a cumisüveggel van a gond, túl gyorsan jön vagy túl nehezen de mindegyikkel ugyan ez a vége.
Van már egy kicsi rendszere is, fixen este 10kor elalszik és alszik 5-6 órát. 100%s tápszeres elvileg a tápival nincsen semmi gond, széklete normális nem pocakfájos.
Nem tudom már hogy mit tudnék csinálni, hogyan tudnék neki segíteni :(
Létezik hogy 2 hónaposan kezd el fájni a hasa? Gondoltam már rá, van is itthon Inofacol.
Csak olyan hihetetlen volt hogy most kezdi el de akkor buta voltam, hogy a pocifájást elvetettem:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!