Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Aki évekig sokszor kelt éjjel...

Aki évekig sokszor kelt éjjel a gyerekhez később tudott még normálisan aludni?

Figyelt kérdés
1 éve nem alszunk. 😭 Van hogy 2-3 órát alszik egyben de van h 30-40 percenként kel. Sajnos már nem tudok úgy gondolni az alvásra mint egy pihentető kellemes dologra. Van hogy nagyon nehezen alszom el és ejjel is alig tudok visszaaludni. Mintha már nem mernék aludni. Lesz ez még olyan mint régen ha majd egyszer talán aludni fog a gyerek? Tudok majd még normálisan aludni?
2022. okt. 11. 08:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én úgy gondolom elég jól alszom. Ha megállnak az ágyam mellett mint a szobrok viszont felkelek. Ha lefekszenek mellém és alszanak arra vagy nem ébredek fel vagy nem emlékszem rá, 7 óra alvással elég kipihenten ébredek egyébként.

A lányom a kicsi nem volt rossz alvó még időszakosan sem, a fiam viszont igen. Másfél éves korig nagyon sokszor kelt és olyan időszak is volt, mikor órákig ébren volt az éjszaka közepén.

5 és 7 évesek.

2022. okt. 11. 12:57
 12/13 anonim ***** válasza:

Én az első gyerek elválasztása után még altatót is szedtem (csak pár hétig) hogy a szervezetem újra megszokja, hogy lehet aludni.

A második gyerek után nem kellett, de ő nagyon jó alvó volt kezdetektől.

2022. okt. 11. 14:56
 13/13 anonim ***** válasza:

8 éves a nagyobb lányom, pavor alvó...szörnyű, már 5 éve tart.

A kisebb 2 éves, általában egyszer kel inni éjszaka.

Ha nem ébrednek meg én akkor is minimum egyszer felébredek és megnézem őket

Egyedül akkor tudom átaludni az éjszakát ha a férjemmel elmegyünk egy-egy wellnes hétvégére.

Az tényleg csak evésről és alvásról szól nálunk 😁

2022. okt. 11. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!