Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Miért csinálhatja ezt alvásnál?

Miért csinálhatja ezt alvásnál?

Figyelt kérdés

Kisfiam majdnem 5 hónapos. Születése óta a kiságyban alszik. Van, hogy beteszem, és magától alszik el, van, hogy kicsit sétálok vele, és a kezemben elalszik. De ez is max 5 perc.

Most 1 hete kezdődött, hogy alszik 1 órát nyugodtan az ágyban, aztán elkezd sírni. Nem ébred fel, de sír. Felveszem, rajtam megnyugszik. De utána ha visszateszem, pár perc múlva megint sír. Ha viszont hagyom, hogy rajtam aludjon, akár 1 órát is alszik még.

Ez most mitől lehet nála?

2022. okt. 7. 06:18
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Nem fogzik? Az enyém is ezt csinálja, én ilyenkor hagyom hogy rajtam aludjon. Az anyai közelség sok mindenre gyógyír, és ha erre van szüksége, akkor megkapja. Minden más várhat (első gyerek, ha lenne nagyobb, akkor hordoznám).
2022. okt. 7. 06:53
 2/2 A kérdező kommentje:

Igen, hagyom én is. 1x megpróbálom visszatenni, ha nem megy, akkor rajtam alszik.

Nem tudom, fogzik-e? Kb.2 hónapos kora óta dől belőle a nyál. De egyébként nem nyügös. Csak alvásnál van ez.

2022. okt. 7. 07:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!