Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Mi lehet a gond, miért csinálh...

Mi lehet a gond, miért csinálhatja ezt?

Figyelt kérdés

Kisfiam 6 hónapos. KB 3,5 hónapos kora óta szépen alszik egyedül éjszaka(kb 9-5ig). Persze elő szokott fordulni, hogy felébred, de cicin visszaalszik és teszem vissza a kiságyba. Ha nagyon nyűgös és mégsem tudom visszarakni, velem szépen alszik.

Viszont most pár napja mindig felébred, álmában arrébb mászik, forgolódik. Cicin visszaalszik. De sehogy se tudom visszarakni. Ez még nem lenne gond. De ilyenkor mellettem se alszik jól, álmában csapkod folyamatosan, vergődik sokat. Mi lehet a gond? Sose csinálta eddig ezt a csapkodást

2020. jan. 21. 11:30
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Dolgozik az idegrendszere a mozgásfejlődés miatt. Nekem a 2 nagy jól aludt ekkor is, csak néha koppant a fejük az ágyrácson, a harmadik amikor megtanult felállni, álmában is felkapaszkodott. 🤣 Sírt, bementünk, állt. Lefektettük és aludt továbn. 😄😄 Pár hét és újra megnyugszik.
2020. jan. 21. 11:42
 2/3 A kérdező kommentje:
Akkor nincs gond szerencsére. Csak annyira csapkod, azt hittem valami baj lehet
2020. jan. 21. 12:34
 3/3 anonim ***** válasza:
82%
Az én kislányom ugyanezt csinálja 5 és fél hónapos kora óta. Előtte két hónapja már szépen aludt az ágyában 6-7 óra hosszát. Örültem, hogy végre mindannyian tudtunk éjjel pihenni. Aztán egyik napról a másikra elkezdett felébredni tíz perccel azután, hogy az ágyába került és lehetetlen volt vissza tenni. Reméltem, hogy ez csak egy rövid átmeneti állapot. Gondoltam kiváltó okként mozgásfejlődésre, fogzásra, mindkettőben benne van. Már két hónapja tart ez a helyzet és igazából egyre rosszabb. Utóbbi három hétben éjjel fél óránként ébred. Egy hete kijött az alsó két metszőfoga, de továbbra sem javult az alvása. Sajnos ez nagyon sok babánál egy ilyen “rossz alvós” időszak. Aztán jön majd a szeparációs szorongás is. Bár nem hiszem, hogy a mi esetünkben ez még tovább ronthatna az alváson. Kitartást kívánok minden egyes anyának és apának, aki szintén szenved a kialvatlanságtól!
2020. jan. 21. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!