Hogyan altatjatok 4 ev koruli gyereketek?
A komplett altatasi ritualera volnek kovancsi furdestol az elalvasig,h ki altatja,hogyan es mikorra alszik el a lurko.
Koszi ha leirod😊
Vacsora. Fürdés. Fogmosás a Babyhavior appal (utána jutalmat nyithat az appból, ilyen virággyűjtős jutalom, ha 10-et összegyűjt, választhat egy joghurtot vagy valamit a boltban, ez meggyorsította a fogmosást). Utána pisi, ivás.
Férjem altatja. Bemennek a szobába, olvas neki mesét (10-20 perc), puszi, villanyoltás, férjem kijön, becsukja az ajtót. A gyerek valamennyit forgolódik, aztán elalszik. Van, hogy 10 perc, van, hogy 45-50 perc, attól függ, mennyire álmos.
3.5 éves vacsi, apával mese nétzés amíg én fördöm, majd 8 után megfürdetem.
Ilyenkor már a hálóba megyünk, felöltözik, mese olvasás majd bemegy az ágyába én kijövök, aztán ha álmos alszik is 10 - 15 perc múlva, ha nem akkor párszor vissza hív, takarjambe,öleljem meg stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!