Tényleg nevelési probléma?
Tegnap voltunk másfél éves kontrollon fiammal. Doktornőtől megkérdeztem, hogy mennyire normális, hogy ennyiidősen is még rendszeresen (2-4x) megébred fiam. Erre az volt a válasz, hogy biztos nevelési probléma, nem gondolná, hogy éhes vagy szomjas.
Van, hogy kér vizet, de azt sem mindig. Tényleg mi “rontottuk” el? Vagy a doki beszél badarságot?
Pff.. Én 30 vagyok de sose aludtam még végig egy éjszakát. Jól elronttak a szüleim 🤣
Szerintem nagy elvaras, hogy ne ebredjen, felnőttek is ébrednek.
3 éves lesz a fiam de sose aludta végig még ő sem.
Én meg is őrültem volna, ha minden éjjel 2-4x fel kellett volna kelni a gyerekekhez éveken keresztül. Bőven elég volt csecsemőkorban és utána betegség esetén.
A szülő is ember és szüksége van alvásra, zavartalan pihenésre.
Ne aggódj, itt mi mint sz@rul nevelünk, sőt anyám is rosszul csinálta mert mai napig megébredek éjszaka🤷♀️
Amúgy a tudomány szerint is teljesen normális az éjszakai ébredés szóval nyugi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!