Mikor hagyta el a délutáni alvást a gyereketek?
Figyelt kérdés
2022. szept. 4. 13:37
13/14 anonim válasza:
Mit kell ezen is lepontozgatni...
10es vagyok. Mindent megteszek, hogy aludjon, attól, hogy nem alszik, a csendes pihenőhöz ragaszkodok! Kell neki. De mikor 2 órán át is altatom, akkor se alszik el, nem tudok mit tenni. Le is van fárasztva, szinte állandóan az udvaron vagyunk. Ha alszik délután nagy nehezen, akkor meg este 11 előtt nem alszik el, ott szintén időben fektetem, de nem alszik el sehogy. Ez van, én már elengedtem, hogy délben aludjon egyet. Ha pihen egy kicsit, már örülök neki.
Lehet ezt is lepontozni, legyen meg a napi örömforrás. -.-
14/14 anonim válasza:
4 évesen az első 5 évesen a második.
De ketteske néha 6 évesen is elaludt az oviban. Na azt nem szerettem, mert akkor este nehezen aludt el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!