Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Hogy oldjátok meg a csendespih...

Hogy oldjátok meg a csendespihenőt?

Figyelt kérdés

2.5 éves lányom napirendje teljesen felborult, nem akar délután aludni, kb minden második nap tudom csak lerakni, utána meg este 10-ig fent van.

Ma reggel 8-kor már a játszón voltunk, a városban vásároltunk stb, de annyit sikerült csinálni, hogy fél órát pihentünk az ágyban sötétben, majdnem elaludt, erre felpattant hogy nem álmos. Én nem vagyok hajlandó órákat tölteni az altatással.

Gondolom ennyi csendes pihenő nem elég neki, ugye? Olvasás pl kiválthatja? Ki hogy csinálja, akinek ilyen fiatalon nem akart aludni a gyereke?

2022. júl. 25. 12:58
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
56%
Az is hogy jön ide altatásról szóló kérdésben, hogy jajj nincs segítségem, meg a kormány, meg az ingyen milliók?
2022. júl. 26. 08:16
 22/23 anonim ***** válasza:
0%
Majd én eldöntöm 20as, hogy hány gyerekem lesz! Lehet engem mindenféle szarnak minősíteni, de mindenki magából indul ki! Ez van feszültséget szítottál neked meg nem tetszik, ha valaki visszaszól. Bébiszittert meg nem fogadok jó pénzért. Tudod azért mert neked Orbán Viktor és társai behazudják mennyi a magyar átlag kereset az nem feltétlenül igaz. Én nem érzem azt hogy nettó 450be nekem beleférjen egy bébiszitter. + Ugye az élettársamnak is van fizetése. Kevesebb kár, ha nem megy be dolgozni, amikor beteg a gyerek, mintha bébiszittert fogadnál mellé. Azért mert fröcsögsz, ostobaságokat beszélsz, és feszültséget szítasz inkább a szádat kellene befogni! Köszönöm valamennyi kommentelő nevében. Egyébként a válaszadóknál kimondottan szimpatikus, hogy a válaszaim nem nullára lettek értékelve, ez jelzi, hogy akadnak még normális emberek is mellettem, akik képesek egyetérteni nem pedig itt egymás alá adni a lovat. Ez van fogadd el, hogy nincs igazad és nem is lesz! Azért, mert te mondasz valamit, az nem feltétlenül igaz. Még azt is le merem fogadni, hogy gyereked sincs, ha meg volna akkor alkalmatlan vagy arra, hogy egy társsal együtt neveld.
2022. júl. 26. 09:35
 23/23 anonim ***** válasza:
81%
Nem igaz, hogy nem veszed észre, hogy te kelted egyedül a feszültséget🤦‍♀️
2022. júl. 26. 10:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!