Mi a véleményetek erről az altatási módszerről?
Első babánk fog születni (tapasztalatlan vagyok még).
Egy nővér mondta, hogy úgy kell altatni a babát, hogy este 8 és 11 között nem szabad hagyni, hogy aludjon a baba, játszani kell vele stb, aztán 2 hét után megszokja és 11-től reggel 6-ig aludni fog.
Nem igazán tudom, hogy hova tegyem ezt a módszert, kíváncsi vagyok a véleményetekre.
😂😂😂😂😂😂😂 Ennyit tudok mondani.
Hány gyerekkel csinálta végig hogy úgy adja elő mint bevált módszert? Segítek! Minden gyerek más!
🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Az èn gyerekem aludt 6-kor este
12 kor kelt 10 percre
3-kor 10 percre
Majd reggel 7-kor kelt
Visszalaudt 8-kor ès 11 kor kelt
Inkább aludtam este 9-kor, és keltem 2 alkalommal, mint 11-ig kukorékoljak..
De utána lesznek úgyis szörnyű időszakok amikor 100-szor kel, ha olyan típus
Aha hát hogyne... Ő se látott még közelről csecsemőt.
A kisbabák alvási ciklusa kb 40 perc, és az elején nincs neki se éjjel se nappal. Alszik, eszik, és ha szerencséd van a többi időben nem lesz nyűgös. Játszadozni egy friss újszülöttel meg nem nagyon lehetséges, mert csak néz ki a fejéből. Persze foglalkozhatsz vele, de simán lehet, hogy míg mondasz neki valamit, fogja magát és elalszik a hangodra.
Hogy nem módszer, hanem eszement baromság.
Egyrészt csecsemőt nem tudsz erre idomítani, másrészt hol itt a gyerek igénye?
Egy újszülött ébren se tud maradni 3 órát egyhuzamban.
Eszik, közben meg tejkómába esik.
Ne nevettessen már.
Ebből hol lesz napi rutin?
este 10kor fürdetsz/készülődsz alváshoz vele?
biztos alig fog ordítano ha ő már fél 9kor aludt volna.
Aha... igen... persze....
Ezt remélem ő sem gondolta komolyan.
Fiammal virraszthattam volna éjfélig is, akkor is kelt 2 óránként majdnem 1 évig.
Lányom 9kor alszik el, átalussza az éjszakákat kb 6 hetes kora óta. 9hónapos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!