Miért olyan nagy probléma egyeseknek, ha nem alszik a baba vagy a gyerek?
A lakóhely/szomszédok kategóriában itt az oldalon többször találkozok az utóbbi időben olyan kérdés-szituációval, amikor egy szomszéd balhézott, mert egyszer nem tudott aludni a gyereke.
2 kérdésre emlékszem fixen, az egyik alkalommal valami téglát pakoltak teherautóra este, a másiknál meg az autóba vett új rádióegységet bömböltették, kipróbálás céljából.
És mindkettőnél összeveszésbe torkollott a dolog, mert jaj, nem tudott aludni a gyerek. DE ezek valszeg csak EGYSZERI alkalmak.
Így felteszem a kérdést itt, ahol valószínűleg a legtöbb szülő van, miért lehet olyan nagy baj, ha emiatt 1-1 alkalommal nem tud aludni a gyerek? Milyen problémákhoz vezet pontosabban és/vagy milyen következményei lehetnek? Mi fog egyáltalán egy ilyen után történni, ha alvás nélkül van a baba, vagy a gyerek?
Félreértés ne essék, nekem nincs gyerekem, és nem provokálni jöttem, hanem tájékozódni, mert én laikusan azt gondolom (vagy gondoltam eddig), hogy hasznos, ha szoktatjuk zajokhoz is, mert így később lesz nehezebb neki, ha a csendhez fejlődik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!