Ez most sírni hagyásnak számított?
Ne úgy gondolkodj, hogy ha nem tudsz mindent tökéletesen csinálni, akkor már nem is lehetsz elegendően jó.
A "klasszikus" sírni hagyás nem ez, hanem mikor elvből nem mégy oda hozzá, akárhány perc alatt alszik el sírva.
Ettől még a baba nem tudja, hogy most miért nem jössz. Rossz neki, hogy nem tudsz jönni. De ha egyedül vagy vele napközben, akkor nagyon nehéz az ilyen helyzeteket tökéletesen elkerülni.
Ha tudod, oldd neg másképp a hajmosást legközelebb. Az én fiam például boldogan eljátszik mellettem a kiskádban (víz nélkül). De ha nem megy másképp, akkor ne stresszeld magad rajta. Nem valószínű, hogy azon a pár hajmosáson múlik a lelki egészsége.
Tudnád hányszor üvöltöttem csecsemőként egész éjszakákat át.... (szüleim elmondása szerint a 24 órából 3-at sikerült aludnom)..
Tökéletes a kapcsolatom Édesanyámmal, van 2 diplomám, munkám, és 2 gyermekem.
Semmi bajom nem lett a sok sírástól, és Ő se vett ám fel mindig...
Egyetértek az utolsóval, hagyjuk már ezt a sírnihagyásos mizériát, baromira túl van tolva.
Ha lenne nagyobb gyereked, még többször sírna ennyit.
A másod-, harmadszülött gyerekek is egészségesen felnőnek, pedig náluk nem mindig megoldható h első nyekkre felvegyŕk őket.
Sírni hagyás az amikor tréningezed a sírással. Pl. arra szoktatod h egyedül ellegyen a kiságyban.
Cynty megint nagyon osztja, hogy ki jó anya, azok után, hogy utálta a saját fiát, miután megszületett a lánya. Az ilyen inkább hallgatna.
Amúgy ennyitől nem lesz baja, ha nem csinálsz belőle rendszert. Lehetett volna akkor, amikor már elaludt, de most már nem tudsz mit tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!