Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Van olyan aki altatáskor...

Van olyan aki altatáskor hagyja sírni a gyerekét?

Figyelt kérdés
2022. febr. 18. 23:15
 1/8 anonim ***** válasza:
63%
Nem,soha
2022. febr. 18. 23:17
 2/8 anonim ***** válasza:
62%
Igen, hagytam sehogy nem volt jó neki ha kivettem csak pipább lett, az vált be egy idő után, hogy betettem a kezem azt fogta meg. Mikor az is 1 órát vett igénybe ismét volt kis sírás 1,5 évesen 3 nap, azóta egyedül alszik el sírás nélkül 3 éves.
2022. febr. 18. 23:30
 3/8 anonim ***** válasza:
66%
Nem hagyom, még ha nehéz is.
2022. febr. 18. 23:34
 4/8 anonim ***** válasza:
68%

Volt nálam is. Iszonyú nyűgösségkor csak az segít, ha 2-3 percet hagyom sírni és utána megyek be hozzá újra és akkor már elfogadja, hogy segíteni szeretnék.

Természetesen ilyenkor az sem jön be ha felveszem, ringatom, stb mert eltol, sikít.

Nagyon nem szeretem, szerencsére ritkán van ilyen helyzet.

2022. febr. 19. 06:46
 5/8 anonim ***** válasza:
71%

Előfordult.

Volt amikor aha a fejem tetejére álltam, semmi sem volt jó.

Nem hagytam magàra, de hagytam időt, hogy megnyugodjon .

2022. febr. 19. 08:18
 6/8 anonim ***** válasza:
85%

Nem értem miért kell lepontozni

Válaszoltam a kérdésre,semmi véleményt nem írtam arról aki hagyja sírni a gyermekét

1 es vagyok

2022. febr. 19. 09:24
 7/8 anonim ***** válasza:
77%

Van itt egy nőstény aki így csinálta, minden kérdéshez odaírja, hogy majd ha kiordítja magát elalszik, és egy idő után már nem fog sírni se, meg azt is hogy pofon kell vágni ha hisztizik stb.

Én nem hagytam sírni a gyerekem mindig ott voltam neki ha kellett. Pedig igen sokat sírt az első 4 hónapban. Egyszer kikapcsolt a bébiőr éjjel és akkor nem tudom sírt-e de szánt szándékkal sírni nem hagytam.

2022. febr. 19. 11:31
 8/8 anonim ***** válasza:
80%

#7es vagyok.

Szerintem aki bent maradt a szobában a gyerekével, várt pár percet, meg fogta a kezét stb nem hagyta sírni. Aki rácsukja az ajtót és elmegy aludni/dolgát intézni, az hagyja sírni.

2022. febr. 19. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!