Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Mennyire jó a hason alvás?...

Mennyire jó a hason alvás? 10hónapos

Figyelt kérdés

Kb 6hónapos koráig csak háton aludt,aztán elkezdett oldalon...egyiken,másikon.

Kb 3hete csak hason alszik èjjel,de van hogy nappal is, hozzá teszem hogy mindig a hátára teszem le mint eddig de magától fordulászott ahova akart,mint most ahogy hasra fordul.

Kicsit engem zavar,nem tudom hogy hagyjam e ...igy annyira nem vagyok nyugodt.

Hagyjam aludjon ahogy szeretne vagy forditsam mindig vissza?

Amúgy mennyire egészséges ?

2022. márc. 8. 22:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém nulla napos kora óta a hasán alszik el, nekem ezt javasolták. Most már kilenc hónapos, nyilván forog, de mindig hasra rakom le, úgy merül álomba legkönnyebben.
2022. márc. 9. 00:43
 12/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen !
2022. márc. 9. 02:48
 13/17 anonim ***** válasza:
58%

Már az alvás hogyanját is kellene kontrollálni? Egy akkora baba ha megfullad hason alvás miatt, ott eü gondok miatt teszi, nem amiatt mert kicsi.

A lányom kb 4 hetesen biztonsággal mozgatta a fejét hason oldalra. Attól a perctől nem az oldalán aludt, hanem a hasán. A hátára a visszajövő bukások miatt sem tettem. 😉

2022. márc. 9. 06:36
 14/17 anonim ***** válasza:
Lányom kb 6 hónapos korától forgolódott, előtte csak a hátán feküdt. Fiam szinte újszülött kora óta csak hason szeretett aludni. Nincs semmi gond, ha neki így jó. Légzésfigyelő gondolom amúgy is van.
2022. márc. 9. 08:38
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
A legújabb kutatások szerint, még sem rossz a hason alvás, ha kemény matracon történik és nincs pléd és társai a kiságyban. 6 hónapos kor után extrém ritka a sids egyébként is. Hozzáteszem 6 hónapos kor alatt is, de jó rémisztgetni a szülőket. Gondolom ettől félsz. Had aludjon, ahogy ő szeretne. Nyugi!
2022. márc. 9. 09:33
 16/17 anonim ***** válasza:
70%
Halozsakban aludjon ne takaroval nem lehet baj. :) ne legyen felesleges cucc az agyban (játék, racsvedo amibe bele tudja fúrni magát stb) az én babám 3 honaposan döntött úgy h köszöni szépen háton nem tud aludni . Ha félsz vegyél légzésfigyelot de semmiképp ne forditgasd.
2022. márc. 9. 10:07
 17/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek,hálozsákban alszik,macik sincsennek az alvóson kívül,feszes a lepedője is ès kemèny kókusz matracon alszik..nem lehet baj akkor :)

Köszönöm külön annak aki megèrtette az aggodalmam.

Jó egészséget mindenkinek !!

2022. márc. 9. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!