Összesen mennyit alszik 10 hónapos körüli babátok egy nap? (Éjjel+nappal együttvéve)
Néha úgy gondolom hogy az enyém keveset alszik. December 5-én lesz 10 hós amúgy.
Éjjel 9-10 órát alszik. Jobb esetben 20.30-6.30-ig rosszabb esetben 20.30-5.30-6.00-ig😟. Bár alig alig ébred néha napjàn, olyankor sirdogal de könnyen visszaalszik pillanatok alatt
Nappal dèlelőtt könnyen elalszik, úgy 10-től 1,5-2 órát. Illetve délután 3 körül altatom még el (ezt mostanában nehezen fogadja el). Olyankor is alszik kb 1-1,5 órát.
Összesen 12–13 órákat alszik egy nap. Többször már esélytelen lenne elaltatni pedig viszonylag sokszor ásitozik. Olvastam a neten elvileg elég, de kivancsi vagyok más tapasztalataira is.
Szerintetek van esély rá, hogy a napi 1 alvás mellett majd tovább aludjon èjjel?
Szerintem elég ez a mennyiség neki. Én fiam bár 11 hónapos, ő is ennyit alszik.
Ő mondjuk áttért az egyszeri alvásra, de az éjjeli alvására nem volt hatással.
Az anyósomról az egész családja azt hitte, hogy egyszerűen hülye és nem képes semmire koncentrálni.
Fiatal felnőtt korára derült ki, hogy zseniközeli intelligenciájú, viszont nagyothall.
Tehát én is azt javaslom, hogy a hallásvizsgálat legyen az első!
Ööö... 8 hónaposom nem alszik ennyit 😂
Este 7 (nem bírja tovább) és hajnali 5 között 2-3 ébredéssel, ébredésenként 15-45 perc ébrenléttel, az jó esetben ~9 óra.
Nappal pedig összesen alszik max. 2,5 órát két részletben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!