Mit tehetek hogy ne este ne hidje a 4 hónapos baba hogy nappal van?
Nappal csak 2*3-szor 30-40 perc. Már próbáltam sötétet csinálni neki meg mindig csend van, de semmit nem akar jó lenni
Este ő mindig elalszik 8:30-körül és kb 10-ig ugrálok hozzá nehogy felébredjen mert nem altatja vissza magát hanem kipattan a szeme
Én még nem vagyok babás, csupán rajta vagyunk a babaprojekten. :-)
Viszont én úgy tudom, hogy nappal is célszerű olyan helyen altatni a babát, ahol be lehet valamennyire sötétíteni. Igazából szerintem ez is a logikus, mivel így a sötétedésről az a képe lesz, hogy akkor kell aludni. Nappal pedig ébren lehet.
El sem hiszem, hogy több olyan ember van, aki szerint egy 4 hónaposnak van arról fogalma, hogy mi az a reggel, este, ezek milyen időközönként váltják egymást és arról, hogy nappalhoz vagy estéhet milyen tevékenységet(alvás-evés-ébrenlét kössön)
Ez egy csecsemő, egy hónapja tisztult ki a látása, kb egy mókus iqjának a felével rendelkezik, gőze nincs a napszakokról, nincs időérzéke!
Azért kelhet, mert nem érett az idegrendszere, és/vagy mert zavarja bármilyen fény, hang, inger.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!