10 hónapos és van hogy 2 óránként kel éjjel ez miért lehet?
Ha a kiságyban alszik akkor sűrűbben kb óránként felébred, ha velem alszik (páron nélkül alszunk) akkor pedig 2 óránként. De csak bekapja a cicit és alszik tovább...van hogy szopizik egy kortyot de van hogy csak bekapja.
Gondolom éjjel is szüksége van a közelségemre, de próbáltam a párnámat mellé rakni hogy az illatom ott legyen. Nem használt. Ez normális? Tudok valamit tenni hogy ritkábban keljen fel?
Miért, más is a szájába nyomta a mellét? Akkor nem te vagy a hibás...*irónia*
Ez van ha a könnyebb utat választod és cicin altatod... Visszanyal a fagyi.
Na ezt mintha én írtam volna, szóról-szóra. Csak az én lányom 9 hónapos. Sokszor ébred, cici bekap, alvás tovább. Kiságyban óránként felsír.
Már kivagyunk :(
Azt hittem szomjas vagy éhes az elején mert súly alatt volt...
Aztán tegnap tűnt fel hogy igazából nem szopizik.
Próbáltam hogy nem adom oda neki de sírt...de ha innentől mondjuk nem engedem hanem ringatom az jó?
Figyelj próbálkozni kell! Én adtam neki egy kis vizet, amikor elkezdett megszokásból felkelni enni, bár ezt nem 10 hónaposan csináltam. Meglepődött, ezt egyszer kellett megtennem, többet nem kelt fel! :)
Első voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!