Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Kinek mi a véleménye ,hogy a...

Kinek mi a véleménye ,hogy a gyereke mellette alszik?

Figyelt kérdés
Sajnos kórházba kerültünk és ott a 17 hónapos kislányommal aludtunk egy ágyon , mivel nem adtak neki kiságyat. Amikor hazajöttünk éjszaka felsírt folyton,próbáltam visszaaltatni a saját ágyában ,de nem akart benne lenni és így magam mellé fektettem ,mert sajnáltam hogy úgy sírt. Szerintetek mikor tudom leszoktatni róla? Vagy meddig jó ha velem alszik?
2022. febr. 21. 22:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

4 éves koráig aludt velem a lányom. Most 6. Már csak mesét olcasok este mellette és szépen elalszik.

Sokszor felébred (néha a tesók sírására) de már nem jön át. Visszatud aludni egyedül.

#4 Erre kérnék egy hivatkozást, mert nem emlékszem h ilyet olvastam volna 🤔

Jah és velünk nem alszik gyerek (a kicsik viszont a mi hállónkban vannak egyenlőre)

Mégis a földszinten a nappaliban szexelünk. Néha a konyhában is 😁

2022. febr. 22. 07:34
 12/16 anonim ***** válasza:

Fiunk 3 éves. Köztünk alszik el, átteszem az ágyába de hajnalban visszatér, akkor már csak az apjához.

Lányunk 5 hónapos, úgy 2-3ig alszik a saját ágyában, majd onnan együtt alszunk a nappaliban.

2022. febr. 22. 07:52
 13/16 A kérdező kommentje:
4-es miért hagyna el? Imád minket.:) Szexelni bármikor és bárhol lehet :D tudod délután szokott aludni a kislány megtudjuk oldani ;) amúgy meg neked nem mindegy ?
2022. febr. 22. 09:06
 14/16 anonim ***** válasza:
0%
A gyereknek semmi keresnivalója a hitvesi ágyban. Tanulja meg, hogy hol a helye. Ha sír, így járt, majd megszokja.
2022. febr. 22. 13:02
 15/16 anonim ***** válasza:
75%

"A gyereknek semmi keresnivalója a hitvesi ágyban"

Ki szerint? Az emberiség történelmének 98%-ban a gyerekek együtt aludtak a szülőkkel, max. a nagyon tehetőseknél nem, ahol volt gyerekszoba.

Igencsak új szokás, hogy a csecsemők és kisgyerekek saját szobába alszanak.

2022. febr. 22. 13:09
 16/16 A kérdező kommentje:
14-es Nem fogom siratni. Lehet te azt csinálod ,de én nem fogom.
2022. febr. 22. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!