Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Ez nagyon rossz a babának?

Ez nagyon rossz a babának?

Figyelt kérdés

3 hónapos lesz. Sokszor úgy alszik el esténként, hogy simán berakjuk a kiságyba. Ekkor még sokszor nézelődik, van, hogy kapálózik, de aztán maximum 20 perc és alszik. Nem teszek ezzel rosszat neki, nem érzi, hogy magára van hagyva?

Amikor sír vagy láthatóan nagyon feszeng, akkor ki szoktam venni, de ha elvan magában, akkor nem.

2022. jan. 31. 20:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
10%
8-9-10. Próbáltátok egyáltalán? 😂 Vagy első moccanásra, nyekkre kikaptátok, mellre raktátok?
2022. jan. 31. 22:21
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Ez ìgy pont jò. A gyerek igènyeit kell figyelembe venni, a jelzèseire valaszolni, ès ezt meg is teszed. Ha magàtol is elalszik, akkor minek zavarnad?

Szerintem a ,,nagyönyv szerint" mellen vagy testközelben alszik el egy embercsecsemő, de ùgy làtszik a te gyereked nem olvasta :D

2022. febr. 1. 00:29
 13/16 anonim ***** válasza:
92%
11. Nem, most hogy mondod mi teljesen hülyék vagyunk. Jaj de jó, hogy jöttél és a hatalmas tudásoddal felhívtad a figyelmünket, hiszen biztosan nem próbáltuk még az anyánk kínját is. Szerintem egyetemen kéne tanítanod, olyan intelligensnek tűnsz ;)
2022. febr. 1. 09:37
 14/16 anonim ***** válasza:
86%
11, köszönöm a leereszkedő hangnemet, nyilván nem próbáltam, mert sz.ranya vagyok, és fogalmam se volt róla, hogy lehet ilyet, sokkal jobbnak tűnt, ha egész éjszaka kézben van és sikít a fülembe.
2022. febr. 1. 10:07
 15/16 anonim ***** válasza:
0%
Senki se mondta, hogy szar anya vagy, de ha így érzed 😂
2022. febr. 1. 15:40
 16/16 anonim ***** válasza:
0%
Mell függőség, Balkán
2022. febr. 2. 04:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!