Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Mi a megoldás ha már nem...

Mi a megoldás ha már nem rácsos ágyban alszik a gyerek?

Figyelt kérdés
Lent vagy egy szobánk, jelenleg ott alszik ő rácsos ágyban. Tehát ha este felebred akkor sír és meghalljuk. A másik szobánk emeleten van, ott alszunk mi. Ha már olyan ágyban alszik ahonnan ki tud jönni, hogy fogjuk észre venni ha kint van? Sajnos a lépcső veszélyes, nem opció a szoba csere vagy, hogy feljojjon :/

2022. jan. 10. 21:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Bébiőr?
2022. jan. 10. 21:46
 2/12 A kérdező kommentje:
Jó ötlet, de ha teljes csendben nyitja az ajtót stb? Vagy az ajtóra valami csengő 🤔
2022. jan. 10. 21:52
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Úgyis meghallod. Nem csöndben akar lopózkodni, hanem azt akarja, hogy észre vegyétek és odamenjetek hozzá. Lehet, hogy el sem indul, csak sírni kezd, hogy ti menjetek oda.
2022. jan. 10. 21:58
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
A fiam mellettem van az ágyában, alatta a légzésfigyelő, megszokásból, tudja ha lejön csipog, így mindig kiabál ha át akar jönni, hogy kapcsoljam ki.
2022. jan. 10. 22:04
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Kisfiam már egy jó ideje ifjúsági ágyban alszik. Esze ágában nincs átjönni. Csak kiabál hogy ANYAAAAA😂😂
2022. jan. 10. 22:04
 6/12 anonim ***** válasza:

Csak, hogy ellenpélda is legyen, barátnőmnek mind a kettő kicsije halkan, sötétben osonós :D Az egyik három a másik kicsivel múlt másfél éves, de ők földszinten vannak mind. Mondjuk egyedül biztos nem akkora gengszterek mintha ketten vannak :))

Lépcsőhöz rács?

2022. jan. 10. 23:00
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Egy ideig nekem is csak sírt a lányom, de már pár hónapja csendben összeszedi a plédjét és kijön a szobából, én erre mindig felkelek, pedig nincs közel a szoba, de azért egy szinten vagyunk. Én nem tudom mit csinálnék a helyedben, inkább szobát cserélnék egyébként, nem lennék nyugodt, ha ő van lent... Fentre tenném, és rácsot a lépcsőre fentre. Ha már nagyobb, akkor nem kell rács de tuti meghallanád, ahogy jön le a lépcsőn.
2022. jan. 11. 04:00
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha a lépcső veszélyes, akkor lehet venni rá biztonsági rácsos ajtót.

Az fontos.

2022. jan. 11. 06:12
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Gyerekbiztossá tenni az alsó szintet + bébiőr. Ha akar valamit, úgyis szólni fog, és garantáltan meghalljátok :D
2022. jan. 11. 06:19
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 2 van, az egyik sír, hogy vegyük ki az ágyból, a másik kis ninja. Egyedül a talpa cuppogását lehet hallani, ahogy sétál, de volt, hogy csak arra keltem, hogy ott áll az ágynál :D
2022. jan. 11. 07:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!