Mi a megoldás ha már nem rácsos ágyban alszik a gyerek?
Figyelt kérdés
Lent vagy egy szobánk, jelenleg ott alszik ő rácsos ágyban. Tehát ha este felebred akkor sír és meghalljuk. A másik szobánk emeleten van, ott alszunk mi. Ha már olyan ágyban alszik ahonnan ki tud jönni, hogy fogjuk észre venni ha kint van? Sajnos a lépcső veszélyes, nem opció a szoba csere vagy, hogy feljojjon :/2022. jan. 10. 21:43
2/12 A kérdező kommentje:
Jó ötlet, de ha teljes csendben nyitja az ajtót stb? Vagy az ajtóra valami csengő 🤔
2022. jan. 10. 21:52
3/12 anonim válasza:
Úgyis meghallod. Nem csöndben akar lopózkodni, hanem azt akarja, hogy észre vegyétek és odamenjetek hozzá. Lehet, hogy el sem indul, csak sírni kezd, hogy ti menjetek oda.
4/12 anonim válasza:
A fiam mellettem van az ágyában, alatta a légzésfigyelő, megszokásból, tudja ha lejön csipog, így mindig kiabál ha át akar jönni, hogy kapcsoljam ki.
5/12 anonim válasza:
Kisfiam már egy jó ideje ifjúsági ágyban alszik. Esze ágában nincs átjönni. Csak kiabál hogy ANYAAAAA😂😂
6/12 anonim válasza:
Csak, hogy ellenpélda is legyen, barátnőmnek mind a kettő kicsije halkan, sötétben osonós :D Az egyik három a másik kicsivel múlt másfél éves, de ők földszinten vannak mind. Mondjuk egyedül biztos nem akkora gengszterek mintha ketten vannak :))
Lépcsőhöz rács?
7/12 anonim válasza:
Egy ideig nekem is csak sírt a lányom, de már pár hónapja csendben összeszedi a plédjét és kijön a szobából, én erre mindig felkelek, pedig nincs közel a szoba, de azért egy szinten vagyunk. Én nem tudom mit csinálnék a helyedben, inkább szobát cserélnék egyébként, nem lennék nyugodt, ha ő van lent... Fentre tenném, és rácsot a lépcsőre fentre. Ha már nagyobb, akkor nem kell rács de tuti meghallanád, ahogy jön le a lépcsőn.
8/12 anonim válasza:
Ha a lépcső veszélyes, akkor lehet venni rá biztonsági rácsos ajtót.
Az fontos.
9/12 anonim válasza:
Gyerekbiztossá tenni az alsó szintet + bébiőr. Ha akar valamit, úgyis szólni fog, és garantáltan meghalljátok :D
10/12 anonim válasza:
Nekem 2 van, az egyik sír, hogy vegyük ki az ágyból, a másik kis ninja. Egyedül a talpa cuppogását lehet hallani, ahogy sétál, de volt, hogy csak arra keltem, hogy ott áll az ágynál :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!