Ìgy sem,úgy sem alszom,mi a megoldás?
Figyelt kérdés
Kisfiam 10 hòs,most tanul önállòan álldogálni. Borzalmasan nyugtalanul alszik többnyire ,minden jòga pòzt felvesz,nèha felül,mászik. Sìrni nem igazán szokott,nèha nyöszörög. Előfordul, hogy meg sem moccan òrákig pl.most is bèkèsen alszik mellettem,de èjszaka...pròbáltuk a közös alvást ès a külön ágyat is,de egy szobában. Ha együtt alszunk sem tudok aludni,mert mellettem forog,nèha nekemjön,fejelgeti az ágytámlát stb. Ha külön raktuk meg azèrt nem alszom,mert mocorog,s ahogy kevesebb a helye rendszerint felül ès keres, vagy szintèn beüti magát(van körbe rácsvèdő,s mègis megoldja) ès hát felriadok erre,mindig visszarakom őt,simogatom vagy már pròbáltam rászòlni is,vagy felkelteni ,majd visszaaltatni.A külön szoba mèg rosszabb lenne,hisz ìgy sem működik,úgy meg járkálhatnèk egèsz èjjel. Ìgy is fárasztò. Nem mindig csinálja,van,hogy òrákig semmi,rendszerint 3 hosszabb ilyen mocorgása van egy èjjel. Nem tudom másnál van e ilyen problèma vagy csak az èn gyerekem ilyen alvò vagy èn vagyok már türelmetlen? Ki kell várni,mìg elmúlik ez az időszak?vannak jobb èjszakák is,de azèrt az a jellemző,hogy egy èjjel emiatt felvagyok legalább 5x...2021. okt. 12. 09:56
2/5 anonim válasza:
A 14 hónaposom detto. Sose aludt jól,de ő velem alszik,így legalább nem üti meg magát nagyon félkómásan,mert megfogom és visszateszem magam mellé vagy terelgetem. Így a sírás is kimarad,legalább az apja aludjon :D
3/5 anonim válasza:
Babafeszek/szoptatosparna segitett nekunk ezen. Koreraktam, es igy kevesebbet ebreszt.
4/5 A kérdező kommentje:
Ő is korbe van rakva ha a sajátjában alszik, az jobb,csak ott meg megèbred többször...a fa ágytámlánkra kellene valami a fejünkhöz,állandòan oda mászik fel,hiába igazìtom be,ott kopog a feje állandòan,muszáj leszek oda is rakni valamit...Szòval nem csak mi vagyunk ìgy...
2021. okt. 12. 15:11
5/5 anonim válasza:
Magatok koze nem teszel semmit, ami megakadalyozna, hogy teged ebresszen olyan sokszor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!