Mit tegyek hogy ne keljen 15x?
Nagyon sajnálom, abszolút átérzem! :( Hihetetlen, nekem sem akar senki hinni, amikor ezeket mesélem el...
Írni fogok, hogy mi történt velünk, kérlek, írj Te is nekem!
Nyugodalmas éjszakát kívánok!
No halihó!
Szóval a kanapés módszerrel 2 nyugodtabb éjszakánk következett, aztán kezdődött minden újra, szóval tegnap 19:00 körül etettem, és 20:00 körül tettem le aludni, és csak 3-szor kelt az éjszaka. Nagyon remélem, hogy ez be fog válni, mert ha nem...
Nálatok van valami változás?
Szia!
Ugyan nem válaszoltál, de én leírom, hátha neked vagy másnak segítség lesz.
Már az 5. jó éjszakánk van zsinórban, ilyen még nem volt. Ami beválni látszik: napközben muszáj volt megtanulnia ölben tartás, ringatás nélkül elaludnia. Beteszem a kiságyba, be a cumi, kijövök. Ha ordít, akkor bemegyek, visszateszem a cumit. Ez max 2-szer, 3-szor van, már 5-10 perc alatt szokott elaludni. Ezt megelőzi az, hogy akármennyit játszik, neki még a kanapén kell fetrengenie velem, és nem elég, hogy nyűgös, orditással jelzi, hogyha már azon a ponton vagyunk, hogy tudna aludni.
Így napközben már nem csak 40 perceket alszik, hanem 2-szer 1-1,5 órát.
Az esti rutint változtattam, már nem evésre alszik el. 18:30-kor pancsi van, 19:00 körül pedig kaja. Aztán én fürdök, én eszek, és 19:30-tól laza fényben kanapén vagyunk. 20:00-20:30 körül teszem az ágyába, ugyanaz a szisztéma, mint nappal.
Azóta nagyon jókat alszunk, mióta így csináljuk.
Jaj, de nagyon örülök nektek! Nekünk hol jobb éjszánk van, hol rosszabb, érthetetlen. 6 éjszaka volt egyhuzamban, amikor max 4-szer kelt fel (hajnali kelésekkel együtt), az már nagyon jó volt.
És amúgy ezt hogy kell elképzelni? Tanácsadás jellegű, vagy valamilyen kütyüvel megvizsgálják a bébit? Hétfőn én is utánajárok a dolognak, és keresek egy szakembert. Még addig megpróbálom azt, hogy tökig lehúzom a redőnyt, de ez már tényleg az utolsó, ami összejöhet... : D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!