Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Mit tegyek hogy ne keljen 15x?

Mit tegyek hogy ne keljen 15x?

Figyelt kérdés
8 hónapos lesz a lányom. Éjjel 8tól alszik 7-8-ig. Ez idő alatt kb 15x kelünk. Az elejétől fogva így alszik. Nagyon nagyon elfáradtam. Mit tegyek, hogy jobban aludjon? Van hogy 20 percenként sír fel éjszaka. Ilyenkor iszik, cumit adok, vagy felveszem és ringatom, ekkor rögtön megnyugszik. Nem tudom mit ronthatok el vele kapcsolatban, mindenhol azt látom, hogy csak max 1-2x kelnek a gyerekek.
2022. jan. 2. 11:26
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Nekünk is volt már a hónapok alatt, hogy mondjuk 1x vagy max 2x kelt éjjel, nem tudom akkor mit csináltam másképp. Ezer féle gondolatom van ezzel kapcsolatban. Nekünk 7kor pancsi, fél8kor vacsi cumisüvegből eszik sürített tápszert aztán ringatás és alszik, utána rakjuk az ágyába… aztán 20 p és indul a buli, 10 percenként sír fel az utóbbi napokban. Elaludni sincs időnk ennyi idő alatt. Tegnap hajnali 2-kor tudtunk először fél óránál többet elaludni.
2022. jan. 6. 21:19
 22/28 anonim ***** válasza:
86%

Nagyon sajnálom, abszolút átérzem! :( Hihetetlen, nekem sem akar senki hinni, amikor ezeket mesélem el...

Írni fogok, hogy mi történt velünk, kérlek, írj Te is nekem!

Nyugodalmas éjszakát kívánok!

2022. jan. 6. 21:40
 23/28 anonim ***** válasza:

No halihó!

Szóval a kanapés módszerrel 2 nyugodtabb éjszakánk következett, aztán kezdődött minden újra, szóval tegnap 19:00 körül etettem, és 20:00 körül tettem le aludni, és csak 3-szor kelt az éjszaka. Nagyon remélem, hogy ez be fog válni, mert ha nem...

Nálatok van valami változás?

2022. jan. 12. 15:20
 24/28 anonim ***** válasza:

Szia!

Ugyan nem válaszoltál, de én leírom, hátha neked vagy másnak segítség lesz.

Már az 5. jó éjszakánk van zsinórban, ilyen még nem volt. Ami beválni látszik: napközben muszáj volt megtanulnia ölben tartás, ringatás nélkül elaludnia. Beteszem a kiságyba, be a cumi, kijövök. Ha ordít, akkor bemegyek, visszateszem a cumit. Ez max 2-szer, 3-szor van, már 5-10 perc alatt szokott elaludni. Ezt megelőzi az, hogy akármennyit játszik, neki még a kanapén kell fetrengenie velem, és nem elég, hogy nyűgös, orditással jelzi, hogyha már azon a ponton vagyunk, hogy tudna aludni.

Így napközben már nem csak 40 perceket alszik, hanem 2-szer 1-1,5 órát.

Az esti rutint változtattam, már nem evésre alszik el. 18:30-kor pancsi van, 19:00 körül pedig kaja. Aztán én fürdök, én eszek, és 19:30-tól laza fényben kanapén vagyunk. 20:00-20:30 körül teszem az ágyába, ugyanaz a szisztéma, mint nappal.

Azóta nagyon jókat alszunk, mióta így csináljuk.

2022. jan. 16. 10:26
 25/28 A kérdező kommentje:
Szia! Bocsi hogy nem írtam, nem jöttem fel az oldalra. Az alvas terapeuta sokat segített… drága dolog, de most tartunk a harmadik éjszakánál és alszik a gyerek!!! Mindent megér…
2022. jan. 27. 22:28
 26/28 anonim ***** válasza:

Jaj, de nagyon örülök nektek! Nekünk hol jobb éjszánk van, hol rosszabb, érthetetlen. 6 éjszaka volt egyhuzamban, amikor max 4-szer kelt fel (hajnali kelésekkel együtt), az már nagyon jó volt.

És amúgy ezt hogy kell elképzelni? Tanácsadás jellegű, vagy valamilyen kütyüvel megvizsgálják a bébit? Hétfőn én is utánajárok a dolognak, és keresek egy szakembert. Még addig megpróbálom azt, hogy tökig lehúzom a redőnyt, de ez már tényleg az utolsó, ami összejöhet... : D

2022. jan. 28. 11:58
 27/28 A kérdező kommentje:
Írtam neked üzit.
2022. jan. 28. 16:07
 28/28 anonim ***** válasza:
Köszi! : )
2022. jan. 28. 21:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!