Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Hogyan lehet leszoktatni az...

Hogyan lehet leszoktatni az éjszakai kelésről?

Figyelt kérdés

Ne kövezzetek meg de már nem bírom!

7 hónapos a fiam.Többször felkel.Hozok neki enni amiből alig eszik.Mégis állandóan többször felkel,forgolódik,nyöszörög.

Olyan fáradt vagyok már ezmiatt.

Este 11 után fekszek minden nap a fejés miatt.Mire elaludnék már kelt.

Naponta kb. 5-6 ódát alszok sokszor 3-4 részletbe.

HELP!

2021. dec. 16. 07:24
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Szép ez a lelkesedés, csak éppen a saját pszichés és fizikai egészséged áldozod fel, ami nyilván egyébként a babádra is hatással van, nyilván ő is érzi, hogy ideges és frusztrált vagy, amikor ott vagy vele. 7 hónapos, én biztosan nem erőltetném már ezt a fejés dolgot, ha mindenáron anyatejet akarsz adni neki, akkor keress szoptatási tanácsadót (amúgy eleve azt kellett volna már az elején), vagy válts tápszerre.

Attól meg nem lesz senkinek sem semmi baja, ha mondjuk minden második napon a babád utáni első számú prioritás te vagy és a pihenésed és nem a pörkölt meg a porszívózás. Úgy is keveset alszik, ha odabújsz mellé?

2021. dec. 16. 11:10
 12/13 babyboom567 ***** válasza:
50%

Úristen, azért nem szoptatsz, mert valami idióta azt mondta, hogy vérző mellbimbóvaL nem lehet?

Rengeteg szoptatós anyukának sebesedik ki,nyugodtan szoptassál.Igen, ha van tejed,akkor tudsz szoptatni, fog szopizni a baba.Keressél szoptatási tanácsadót,nagyon megkönnyíted az életed.

Én ezt használtam, sebesedés ellen, nagyon jó.

[link]

KÜlönben, ha végig gondolod logikusan.

A melled akkor pihenne, ha se nem fejnél,se nem szoptatnál.A fejés, szerintem még jobban igénybeveszi a melled,mint a szoptatás, főleg ha géppel csinálod

Ha vérzik a mellbimbód, az fejés közben ugyanúgy bele kerül a lefejt anyatejbe, tehát a baba bukhat ugyanúgy attól véreset.

2021. dec. 16. 11:31
 13/13 anonim ***** válasza:
16%
Jézusom, biztos nem fejnék.
2021. dec. 16. 11:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!