Mikor kezdi egy kisbaba átaludni az éjszakát? Kinek mikor kezdte?
6 hetes kisbabám este 11 kor eszik 5 ig alszik, azután 8-9 ig megint. Szerintem ez szuper, eddig többször felkelt enni éjszaka, mint ahogy természetes is, de kiváncsi vagyok, hogy ha kibír ennyit alvással akkor lassan lehet átaludja az egész éjszakát? Mondjuk 3 hónaposan?
Senki ne értsen félre, nem várom el tőlle, nem esik nehezemre felkelni, csak egyszerűen érdekel.
Első 3 hónaptól, de sosem kelt föl éjszaka, nem volt visszaesés.
2. 2 hótól nála a fogzás bekavart, de csak 1-2 hétig.
A 3. delikvens 6 hós korától, de a fogzásoknál volt 1 - 1 hét visszaesés, tavasszal 3 éves lesz és nagyon ritkán felkel, olyankor van, hogy 2-3 órát fetreng, bejön az ágyunkba.
Talán 2 évesen. Most 4 éves még 1x fixen felkel, átjön hozzánk ottalszik tovább.
Ha nem engedjük akkor 20x is felkel
Az én lányom most 16 hónapos, és még mindig ébred éjszaka.
Voltak átaludt éjszakáink, de csak kevés, és nagyon elszórva. Átlag 2-3 havonta volt 5-6 éjjele, mikor nem ébredt. Aztán kezdte újra a sokszori ébredéseket. Összefüggő 10 napunk nem volt még ebben a 16 hónapban, amikor mi is tényleg reggeltől estig aludhattunk volna mellette.
Fogzás idején ébredhet 5-6-7 alkalommal is. Most jobb napjain csak egyszer.
Legyen szerencséd, de semmit sem jelent, most éppen hogy alszik. Fogzás, mozgásfejlődés, front, telihold, nagy hőség, betegség mind-mind kilendíti őket a korábbi jó alvásukból.
Kb. 2 éves korukig akármikor, akármiért felébredhetnek éjszaka.
15-16 hónapos kora körül kezdte el átaludni az éjszakákat.
Addig mindig egyszer még felkelt 3-4 óra környékén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!