Mikor kezdi egy kisbaba átaludni az éjszakát? Kinek mikor
kezdte?
Figyelt kérdés
6 hetes kisbabám este 11 kor eszik 5 ig alszik, azután 8-9 ig megint. Szerintem ez szuper, eddig többször felkelt enni éjszaka, mint ahogy természetes is, de kiváncsi vagyok, hogy ha kibír ennyit alvással akkor lassan lehet átaludja az egész éjszakát? Mondjuk 3 hónaposan?
Senki ne értsen félre, nem várom el tőlle, nem esik nehezemre felkelni, csak egyszerűen érdekel.
4,5honapos kisfiam 1x-2x kel még. Először 3 felé ébred, utána 5, és ilyenkor csak cumit adok neki,és 1 órát hajlandó már csak visszaaludni. Tehát 6-ig.
Elso fiam sokáig kelt 1x enni, vízet teát sose adtam. Akkor kap vizet, ha beteg, és ha kéri. De ennyi. Ja, és a rossz álmok meg csak most jönnek. (ő 3 éves) Úgyhogy mindig lesz szerintem olyan, amikor felkelnek. De gondolom van kivétel ez alól.
2021. dec. 2. 19:38
12/26 anonim válasza:
A fiam 3hetes kortol kialudta a 8 orat ejjel. Pontos menetrend szerint ebredte evet kakilt etc. Mindezt ugy h semmit nem tettem ezert.
A nagylanyom kb 6honapos kortol de elotte szenvedtunk sokat majd egyszercsak nem ebredt ejjel tobbet osszevissza.
A kicsi szinten jo alvo volt kb 3 honaposan aludt mint a buna ejjel.
Mindegyikel volt olyan idoszak mikor nem aludtak jol. Pl novekedesi ugrasnak fogzas elejen vagy front volt. De ezek alt 1het alatt rendezodtek.
2021. dec. 2. 19:41
13/26 anonim válasza:
1. vagyok. Nem volt semmi praktikám, egyszerűen nem keltek, teljesen maguktól. Tápszeres volt mindkettő, ez esetleg számíthat valamit.
2021. dec. 2. 19:52
14/26 anonim válasza:
A lányom 2 éves kora után kezdte átaludni az éjszakákat. Most lesz 3 éves, de még mindig vannak olyan éjszakák, amikor felébred. A fiam kb 2-3 hónaposan aludta át, de ez kb fél éves koráig tartott. 11 hónapos, még mindig felébred többször is.
2021. dec. 2. 19:54
15/26 anonim válasza:
Így aludtak az enyémek is elég hamar, de aztán elromlottak. Januárban lesznek 2 évesek, egyik kb 1 hónapja alussza át az éjszakát, másik még mindig kel és eszik is. Öröm az ürömben, csak apát fogadja el éjszaka, engem csak addig, amíg átviszem az apjához.
2021. dec. 2. 20:15
16/26 anonim válasza:
A lányom 5 éves korától aludja át az éjszakát. 5.5 éves.
2 évig szoptattam, 1.5 évig kérte éjjel is.
Elválasztás után meg a vizet kérte évekig :).
2021. dec. 2. 20:27
17/26 anonim válasza:
100% tápszeres fiam 3 hetes korában kezdte az este fél8tól reggel 5ig tartó alvást, akkor egy gyors kaja és alvás 8ig. Kb 7 hetes kora óta amikor felkel reggel, akkor indul is a nap. Ez változó, reggel 6 és 8.30 közt bármikor lehet. Már 1 éves. :)
2021. dec. 2. 21:04
18/26 anonim válasza:
15 hónapos és még soha. Néha 10x is kel,ha szerencsém van csak 4x.
2021. dec. 2. 21:48
19/26 anonim válasza:
9 hónapos, még 2x kel és eszik jó mennyiséget. Viszont ő a kezdetektől fogva külön szobában alszik, volt már rá példa, hogy mégis vele aludtam (mindegy miért), akkor egyáltalán nem kelt.
2021. dec. 2. 21:54
20/26 anonim válasza:
3 és 4,5 hónapos kora között átaludta, aztán 9 hónapos kora óta újra. Most 17 hónapos.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!