10 hónapos lányomnak van értelme estére vizet tenni a kiságyába súlyozott szívószálas kulacsban? Van ennek bármi hátránya?
Kezdi átaludni az estéket, és nekem fura, hogy 10-12 órát ellegyen úgy, hogy nem iszik pár korty vizet, főleg így a radiátoros szárazabb levegőjű időszakban.
Mik a tapasztalaitok? Esetleg várnom kéne, amíg sírással jelez?
2021. nov. 24. 06:06
1/8 anonim válasza:
Te iszol éjjel alvás közben? Én nem szoktam.
2021. nov. 24. 06:41
2/8 anonim válasza:
És néha felébresztenéd, hogy figyelj már igyál kicsit?
Jó nagy hlyeség!
2021. nov. 24. 06:56
3/8 anonim válasza:
Még jó hogy nem akarsz infúziót rákötni a folyamatos táplálás céljából...
2021. nov. 24. 07:22
4/8 anonim válasza:
Már miért ne alhatna ivás nélkül? Amúgy is kicsi még ahhoz, hogy egyedül bajlódjon ilyesmivel álmosan, sötétben. Ha felébred, kínáld vízzel, de odakészíteni felesleges.
2021. nov. 24. 07:33
5/8 anonim válasza:
Ha nem kel fel, akkor nem szomjas. Örülj, hogy alszik :D ha meg felkel, biztos nem fog magától inni. Legalábbis az én lányom 20 hónapos koráig kelt inni, és hiába volt mellette a szívószálas itató, mindig sírt, hogy menjek és adjak neki. Mostmár pohár van bent a szobában, de direkt fent a szekrényen, hogy ne öntse magára éjjel, de szerencsére már nem kel fel. 22 hónapos
2021. nov. 24. 07:33
6/8 anonim válasza:
Ennyi idős a fiam, el nem tudom képzelni, hogy éjszaka felkel és megtalálja a sötétben az üveget, azt sem tudná, hogy ott van. Nem kell neki semmi, ha éhes, szomjas, úgyis jelez és te adsz neki enni, inni. Jó hogy nem azt várod, hogy ennyi idősen menjen ki a konyhában és szolgálja ki magát.
2021. nov. 24. 07:34
7/8 anonim válasza:
Ha alszik, akkor nem iszik. Én sem szoktam.
Ha meg szomjas és felébred rá, nem hinném hogy egy 10 hónapos majd szépen csendben kiszolgálja magát, átfordul a masik oldalára és alszik tovább.
2021. nov. 24. 07:35
8/8 anonim válasza:
Hát az enyém simán szomjas volt, amikor éjjelente felébredt ilyen idős korában. Aztán volt pár hét, amikor 3-4 óránként ébredt, akkor éjjelre cumisüveget tettem mellé vízzel, azt ugye tudta kezelni.
Nem is volt semmi baj, nappal simán pohárból ivott, aztán később mikor láttam, hogy reggel semmi nem hiányzik az üvegből, akkor nem kapott többet.
De ha végigalussza az éjszakát felébredés nélkül, akkor miért akarod odakészíteni neki?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!