Szabad hintaszékbe altatni az 1 hónapos kisbabát? Legalább egyszer a nap folyamán lehet benne?
Figyelt kérdés
Azt mondták nekem hogy még túl pici hozzá és nem szabad hintaszékbe rakni, de délután amikor nyügös volt tettem egy próbát, bele tettem és nyomban elaludt. Már két délután is aludt a hintaszékben. Nem teszek neki rosszat vele? Vagy 1 hónaposan már simán hintázhat benne?2021. nov. 21. 15:51
1/6 anonim válasza:
Nem javallot, de nem lesz nyomorék vagy ilyesmi. Nyilván legyen szem előtt. Te ne szunyókálj, ha abban van.
2/6 anonim válasza:
nem hintaszék, hanem pihenőszék. Hintaszek az, amiben a nagymama kötöget.
Mind2 gyerekem az első napoktól ült benne, máskülönben nem tudtam volna csinálni tőlük semmit. Semmi bajuk.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy kijavitottál. Akkor nem probléma ha délután alukál benne? Olyan jól elalszik 3 órát is hogy öröm nézni. Természetesen ott vagyok mellette.
2021. nov. 21. 18:04
4/6 anonim válasza:
Nekem azt mondta a védőnő, hogy naponta nem sokszor, es egyhuzamban ne legyen benne 15 percnél többet az első hónapokban, mert nem igazán jo a gerincének. Persze biztos mindenki mást mond, de a napi 3 óra egyhuzamban az túl sok szerintem bárki szerint.
5/6 A kérdező kommentje:
Akkor legalabb mig elalszik benne lehet?
2021. nov. 21. 20:24
6/6 anonim válasza:
Napi max egy órát lehet olyan helyen hagyni, ahol a szabad mozgásban korlátozva van, legfeljebb 15 perces etapokban. Tehát három órás alvás NEM. Nagyon rosszat tesz a gerincének. Lapos, kemény (nem kőkemény, csak nem besüppedős) felületen altasd, lehetőleg háton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!