Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Miért sír fel a baba este...

Miért sír fel a baba este sokszor?

Figyelt kérdés

Lerakjuk negyed 8kor. És kb 10-ig ilyen 20 percenként felsír. Ilyenkor felvesszük, kicsit ringatjuk és rögtön rakhatjuk is vissza mert megnyugszik. De fogalmam sincs mitől lehet. Vannak időszakok mikor kevésbé van ilyen, de igazából már születése óta így telnek az esték… jellemzően.

6 hónapos amúgy.

Éjszaka is szokott sajnos sírni, amit szintén nem tudom miért van, mert sokszor velem alszik összebújva.

2021. nov. 7. 22:14
 1/5 anonim ***** válasza:
Idegrendszeri éretlenség ,fogcsírák mozgása ,szeparáció,hold állása ... meg mikor mi. 2 évesen van egy idegrendszeri fejlődés elvileg akkor már jobban fognak aludni. (NAGYON VÁROM ).Amúgy lehet ,hogy van benne valami.A nagyobbik fiam 2,5évesen kezdte átaludni az estéket .
2021. nov. 7. 22:19
 2/5 A kérdező kommentje:
Tehát akkor nem én csinálok rosszul valamit? Pl nem időben fektetek, vagy nem elég pihentető a napközbeni alvás, vagy sok inger éri, fáj valamije csak nem veszem észre… nem tudom mit gondoljak :(
2021. nov. 7. 22:31
 3/5 anonim ***** válasza:
Nálunk a 16.fog kibujasa után mintha ollóval elvagtak volna, onnantól 10 - 12 órákat aludt ébredés nélkül. Előtte meg... Hú de iszonyatosan fáradtak voltunk addig. Kitartás.
2021. nov. 7. 22:38
 4/5 anonim ***** válasza:

A babák alvása mindig mumus. Nálunk az megy, hogy lerakom olyan fél8-8fele, 10ig megébred vagy 2-3x de csak annyira, hogy kis ringatásra vagy cicire visszaalszik de kell vagy 10perc mire megint le lehet tenni. 10-11fele már magam mellé veszem az ágyba, mert én biztos nem kelek fel annyiszor, ígyse tudok aludni. Ezek után kn 5-6x ébred meg éppen annyira, hogy mozgolódik, kis cicic és alszik vissza, reggel 6kor pedig már kukorékol. 8hós.

Van egy beállt napirend, kitapasztaltuk mikor legideálisabb a fürdetés.

Az éjszakai hirtelen felsírást sokszor a fogzás okozza mert akkor nincs ami elterelje a figyelmét róla mint mondjuk nappal.

Sok sok türelem kell ehhez. Semmin nem csinálsz rosszul

2021. nov. 8. 07:11
 5/5 A kérdező kommentje:
4. Azta, mintha ezt én írtam volna. Ugyanígy zajlik nálunk minden.
2021. nov. 8. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!