Honnan lehet tudni, hogy ideje lecserelni a kisagyat leesesgatlo agyra?
Kisagy azaz racsos?
Azt legkesobb akkor amikor elkezdene kimaszni belole.
1.: amikor az általad írtak vekövetkeznek
2.: amikor már nem gond, ha felkel és anélkül kijön, hogy én hallanám ( ez lehet azért is mert azonnal jön hozzád )
Mi emiatt előbb a racsos ágy 3 pálcikájának kiszedésével néztük meg, hogy működik-e
A kisfiam most másfél éves, kb 1 hónapja cseréltük le a kiságyat. Ugyanez volt a gond, állandóan mozgolódott, helyezkedett, úgy éreztem egyszerűen nem fér el kényelmesen, illetve rengeteget kelt.. elalvás után 2-3 órával kelt és utána folyamat fent volt időközönként, amit először nem értettünk..
mióta másik ágya van konkrétan megint átaludja az éjszakát, sokkal kényelmesebb neki :)
Reggel ha felkel szépen lemászik és mar tipeg is hozzánk :D
Neki 70x140 es kisagy volt. Akkor kapott ujat mikor meglett a kisteso.
Rendes felnott 90x200 meretu galeria agyat
3.5 eves volt akkor
Soha nem esett le es biztonsaggal tudot fel le maszni. Es elvezte a sajat birodalmat. 🙂 Leven a teso 4 evesen tudott csak felmenni a birodalmaba.
De nalunk kicsi volt akkor a szoba es mashogy nem fert volna el.
Amugy szerintem 2.5-3 eves korban mar siman lehet normalis agyat venni a gyereknek vagy olyat ami idovel hosszabbithato
Annyi idosan egy kb 40-50cmagas agyrol siman le es fel tudnam nemmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!