Érdemes még erre az ágyra plusz leesésgátlót venni?
Figyelt kérdés
Ilyen ágyat rendeltem a 13 hónapos lányomnak, mert már nem hajlandó a kiságyban aludni, sima matracon meg órákat... Van egy rész ugye, ahol nincs leesésgátló. Akinek ilyen pici gyereke aludt ilyen ágyban, oda is tett leesésgátlót? Egy matrac lesz egyébként az ágy mellett, tehát ha leesne sem lenne semmi baja, de persze nem lenne jó, ha leesne.
Ilyen az ágy:
2021. ápr. 3. 12:06
2/8 anonim válasza:
Nem. Értelemszerűen a lába lesz a lyuknál. Mindhárom gyerekem ilyenen aludt, sosem sikerült leesniük.
3/8 anonim válasza:
Probáld ki! Az enyém leesett egy hasonló lyukon, körberaktuk ráccsal, azóta egyébként nem megy körbe az ágyon, csak első alkalommal csinálta.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Egyébként teljes biztonságban mászkál fel - le mindenhol, az 50 centis ágyról is simán lemászik, ezzel nem lesz gond. Most 3 órát aludt egyhelyben a matracon, és éjjel sem nagyon változtatott helyet, így remélem az ágyban is fentmarad.
2021. ápr. 3. 13:53
5/8 anonim válasza:
Nem
Nekem a kiságyon van rács kiszedve.
Ott sem esik ki..
6/8 anonim válasza:
Nálunk matrac volt a földre teve az agy melle. Ritka volt, hogy nem ott találtam reggel.
7/8 anonim válasza:
Hú, én hogy utáltam ezt a típusú ágyat... (mármint kicsiként aludni benne) Mindig kék zöld lettem tőle, mert bevertem a fába hol a karom, hol a lábam, hol a fejem.
8/8 anonim válasza:
Az én kisebbem is 13 hónaposan utálta meg a rácsos ágyat és pont úgy jelezte, mint a tiéd.
90x200-as ágyat kapott, 1 m-es a leesésgátló és csak 1x esett ki a "lyukon".
Most lesz 4 éves és kezdi zavarni a leesésgátló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!