Ezt az ágyat leesésgátlóval szerintetek menni idős kortól érdemes használni?
Amikortól nem esik át a leesés gátlon, lányom 16 hós és még sokszor találom fordítva az ágyban.
tuti 2 éves kora elött nem kap rendes ágyat.
Kb 2 éves kora előtt 2-3 hónappal vettünk hasonló ágyat a lányomnak leesésgátlóval. A rácsos ágya már kicsi volt állandóan a rácsoknak csapódott és nem akartam egy nagyobb rácsos ágyat venni így vettünk neki egy ilyet:
fenyő színben. Most 4.5 éves és még mindig ezen alszik szereti nagyon.
Szia!
Nekünk ilyen van:
Egy kicsit eltér, mert magasabbak a támlák rajta kicsivel. Nem volt még 2 éves, amikor már ezt használta, mert Ő is állandóan forgolódott a rácsos ágyban, beütötte kezét, lábát, fejét. Azóta ezt használjuk, nagyon jókat alszik benne. :)
Teszen vettem annak idején 4800Ft-ért sikerült a licit, nagyon örültem neki! :) Nagyon masszív, egyszer aludtam benne, mert kisfiam a helyemen akart aludni, és nem fértünk el, így bemásztam a helyére, de nagyon jót aludtam benne. :)))
Köszi a válaszokat. Igazából még csak 11 hónapos a lányom, de elég hosszú baba. És folyton nekicsapódik a rácsoknak, nem tud normálisan mozogni. Én olyan másfél éves kor körül gondoltam lecserélni.
És az jó ötlet, hogy fordítsuk a fal felé. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!