Frontérzékeny babát hogy lehet megnyugtatni?
Figyelt kérdés
Kisfiam 3 hetes, eddig egy igazi lottóötös volt, éjszaka csak egyszer kelt, nappal is nagyokat aludt. Tegnap óta viszont borzasztóan nyűglődünk. Szinte nonstop üvölt, akármit csinálok csak sir. Hiába veszem fel, próbálom megnyugtatni, komfortszopi se kell. Cicizik ha éhes, de utána ott folytatja a sírást ahol abbahagyta.
Hogy segíthetnék neki?
2021. okt. 22. 20:53
1/3 A kérdező kommentje:
Az lemaradt hogy biztos vagyok benne hogy a frontot érzi, a pocakomban sem bírta a hidegfrontot, olyankor rúgkapált egész nap.
2021. okt. 22. 20:53
2/3 anonim válasza:
Szerintem sanszosabb a hasfájás,az kb.ekkor kezdődik. A hidegfront holnaptól kezdődik,tehát tegnap még nem érezhette.
3/3 anonim válasza:
Hasfájás, növekedési ugrás ebben a korban kezdődik. Nekem is érzi a frontot a fiam, túl sokat nem tudtam tenni ellene, a kávéfogyasztásom olyankor az egekben, a hordozó sokat segít, mert csak kézben marad meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!