Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Beindulhat a szülés a fronttól?

Beindulhat a szülés a fronttól?

Figyelt kérdés

34 hetes vagyok és 2 napja ahogy bejött a front sokkal rosszabbak lettek a görcsök az eddigieknél.

A fájdalom sokszor kisugárzik a combomba,derekamba és a hüvelyembe,ami vegyül egy kis szúró érzésel is.

Rámtör a semmiből a hányinger és a gyomrom is megfájdul.

A hasam is sokszor keményedik.

A méhszájam legutóbb 2 hete zárt volt.

Mindig frontérzékeny voltam,de nem lehet ezek ellenére hogy beinduljon elöbb a szülés ügye?

2021. ápr. 14. 09:52
 1/7 anonim ***** válasza:

Beindulhatna akár, de 34 hetesen azért ez még többnyire kevés egy egészséges terhesség esetén.

Én holnapra vagyok kiírva, reméltem, hogy beindul a fronttól, de semmi 😂

2021. ápr. 14. 10:00
 2/7 anonim ***** válasza:
Igen beindulhat.
2021. ápr. 14. 10:00
 3/7 A kérdező kommentje:

Igen én is azt hallottam,hogy egészséges terhességnél nem indulhat be koraszülés,de ezt se mondják 100%ra.

Csak nem értem most hirtelen ezeket a fájdalmakat amikor eddig nem voltak,jóslóim már jó pár hete vannak,front is jött ment,de ennél még a melegvizes fürdő se segített.

Drukkolok hogy beinduljon neked. 🤞

2021. ápr. 14. 10:08
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem is voltak fájdalmaim a 32-34. hét környékén, ilyenkor már azért nagy a baba, itt nyom-ott nyom, ne aggódj :) Innentől kezdve bármikor előfordulhat egy kis görcs, idegi nyomás, medencefájdalom, pláne mikor elkezd beékelődni a feje :)
2021. ápr. 14. 10:13
 5/7 anonim ***** válasza:

15 hetes vagyok, ugyan ez. Görcsölök, derékfájás, hüvely szurkálás, hányinger, levertség... tegnap 2csepp vér is volt a wc papiron.

Vasárnap óta tart, a babával minden oké.

Nembánnám, ha elmennének már ezek a frontok, mert kb egész nap csak fekszek. Van egy 2évesem, ami megnehezíti a dolgom.

2021. ápr. 14. 10:20
 6/7 A kérdező kommentje:

A baba feje már beékelődött,az fájdalmas bolt de ez rosszabb sokszor.

Én bírom a fájdalmat,de ezt nehezen viselem.

Sajnos nem egy kis görcsről van szó,hanem fél napig-egész napig tartó görcsről és fáhdalmakról van szó.A kis görcsöket kibirom,mert az első gyereknél is voltak jóslóim 34.héttől,nála 24.héttől vannak jóslóim.

Utolsónak:15 hetesen az nem jó :/

Akkor sok pihenés,magnézium nekem is ezeket ajánlották.

Van amikor én se tudok kimozdulni az ágyból,de rosszabb ha csak fekszem.

Kitartást neked is.

2021. ápr. 14. 14:37
 7/7 anonim ***** válasza:

Be bizony :)

2 terhességem volt, egyiknél sem voltam frontérzékeny. A váróban a kismamák mesélték milyen rosszul vannak, na nekem semmi ilyen bajom nem volt, vagy legalábbis nem ehhez köthető. Azonban mindkét babám front időszakában bújt ki :D

2021. ápr. 14. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!