Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Igaz hogy ezektől beindulhat...

Igaz hogy ezektől beindulhat 6-7 hòsan a szülés?

Figyelt kérdés

Egyiket se akarom kipròbàlni.

1.Vad szex

2.Has övvel valò elszorìtàsa.

3.Futàs

4.Haprès vègzèse.

5.Forrò vìz.

6.Hashajtò.

7.Erős hasmasszàzs.

8.,Hason való fekvés.

9.Trumbulin.

10.Önkielègìtès.

11.Emelés 5 kg pl.

12.Has masszìrozó öv.

2017. máj. 7. 00:42
 1/10 anonim ***** válasza:
68%
Hm, szerintem meg azt akarod. Mert felsz, hogy mi lesz, amikor egy 50 centis kifejlett izet kell kitolnod, ezert inkabb megszulned hamarabb. :D Nem mindenki olyan hulye am, hogy beveszi a "de en nem akarom" dumat. :)
2017. máj. 7. 00:58
 2/10 anonim ***** válasza:
93%
Egy rakás dolog okozhat koraszülést, ami orvosi probléma, csak esetleg észre sem veszik. A kismamák szerencsétlenek meg ilyenkor a legváltozatosabb ártalmatlan dolgokra gondolnak, hogy biztos ők rontották el, és biztos attól volt.
2017. máj. 7. 01:13
 3/10 anonim ***** válasza:
90%
Nem értem miért érdekel ez?Has övvel való elszoritása,hasprés,trambulin...hasmasszás pl mire lenne jo?Pláne erős????Eszembe nem jutna trambulinon ugrálni!!!!!!!!!De a hasam nyomkodni sem!!!!!!!!
2017. máj. 7. 06:36
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
A hason alvást cáfolom, hiába nem akarom, valahogy mindig odafordulok álmomban. 12 kilós másfél évesem van, őt is fel kell emelnem, ha muszáj. Meleg víz ( de nem tűzforró) és az önkielégítés is bejátszott néha és két egézséges, időre született gyerekem van. Nekem ugyan nem volt ilyen problémám, de a barátnőmnek durva székrekedése volt, már terhesség előtt is, neki az orvos ajánlott hashajtót és hallottam már olyanról, aki végig kocogta a terhességét. Egy egézséges várandósságnál ezek nem hiszem hogy gondot okoznak, persze mértékkel. A hasleszorítást és társait pedig meg kell hagyni szülés utánra
2017. máj. 7. 07:20
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

cáfolom:

vad szex, futas, haspres, forro viz, hashajto, hason valo fekvés, tambulin, önkielégités, emelés..

2017. máj. 7. 08:09
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Egy részét én se értem, miért csinálna ilyet kismama, ha csak nem akar direkt ártani a babának. Ilyen pl. a has leszorítása. Azt sem hiszem, hogy lesz itt valaki akit ilyet ír: igen, én 7. hónapos terhesen elszorítottam a hasam övvel, és beindult a szülés.

Abban kiegyezhetünk szerintem, hogy ha a terhesség egészséges, akkor ezektől nem indul be a szülés.

Nálam teljesen más volt a helyzet. A 42. héten született meg a kisfiam. Egy hét túlhordás után már én is próbáltam rásegíteni.

Lépcsőzés, vad szex, bútortologatás, hashajtó ételek, meg minden megvolt, amiről hallottam. Majdnem mindig hasonfekve ébredtem reggel, úgyhogy az se. Más tippeket nem adok.

Ráadásul nekem már két ujjnyira nyitva volt a méhszáj!

Semmitől az ég világon nem indult meg előbb.

Úgyhogy én meg vagyok győződve arról, hogy a szülést csak orvos tudja beindítani, oxitocinnal és prosztagladinnal.

Ha korábban beindult (6-7 hó), akkor az magától történt, emelgetésnek vagy ugrálásnak nincs hozzá köze.

2017. máj. 7. 08:51
 7/10 anonim ***** válasza:
77%
Én sem értem a kérdés lényegét,bár anno anyukám mesélte,hogy mikor fenyegető koraszüléssel feküdt bent,volt egy nő,aki 7-8 hónapos terhes volt.Épp építkezés volt a kórház területén,és ment,hogy ő is hordja a téglát,mert minél előbb szülni akar.Kiderült azért,mert ha időre születik a gyerek,akkor kiderül,nem a férje az apa,mert ő akkor külföldön tartózkodott mikor a baba fogant.Lehet itt is ez van.
2017. máj. 7. 10:02
 8/10 anonim ***** válasza:
51%

7: Az a nő se volt normális.

Viszont egy koraszülött az koraszülött, mindenképpen kiderül, hogy ez a baba bizony nem akkor fogant. Viszont sokkal több a kockázat, akár egy életen át hordozhatja a következményeit.

2017. máj. 7. 12:22
 9/10 anonim ***** válasza:
Ha egészséges a terhesség, csinálhatsz bármit, nem jön ki előbb.
2017. máj. 7. 17:39
 10/10 anonim ***** válasza:
Jesszus!!!
2017. máj. 8. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!