Igaz hogy ezektől beindulhat 6-7 hòsan a szülés?
Egyiket se akarom kipròbàlni.
1.Vad szex
2.Has övvel valò elszorìtàsa.
3.Futàs
4.Haprès vègzèse.
5.Forrò vìz.
6.Hashajtò.
7.Erős hasmasszàzs.
8.,Hason való fekvés.
9.Trumbulin.
10.Önkielègìtès.
11.Emelés 5 kg pl.
12.Has masszìrozó öv.
cáfolom:
vad szex, futas, haspres, forro viz, hashajto, hason valo fekvés, tambulin, önkielégités, emelés..
Egy részét én se értem, miért csinálna ilyet kismama, ha csak nem akar direkt ártani a babának. Ilyen pl. a has leszorítása. Azt sem hiszem, hogy lesz itt valaki akit ilyet ír: igen, én 7. hónapos terhesen elszorítottam a hasam övvel, és beindult a szülés.
Abban kiegyezhetünk szerintem, hogy ha a terhesség egészséges, akkor ezektől nem indul be a szülés.
Nálam teljesen más volt a helyzet. A 42. héten született meg a kisfiam. Egy hét túlhordás után már én is próbáltam rásegíteni.
Lépcsőzés, vad szex, bútortologatás, hashajtó ételek, meg minden megvolt, amiről hallottam. Majdnem mindig hasonfekve ébredtem reggel, úgyhogy az se. Más tippeket nem adok.
Ráadásul nekem már két ujjnyira nyitva volt a méhszáj!
Semmitől az ég világon nem indult meg előbb.
Úgyhogy én meg vagyok győződve arról, hogy a szülést csak orvos tudja beindítani, oxitocinnal és prosztagladinnal.
Ha korábban beindult (6-7 hó), akkor az magától történt, emelgetésnek vagy ugrálásnak nincs hozzá köze.
7: Az a nő se volt normális.
Viszont egy koraszülött az koraszülött, mindenképpen kiderül, hogy ez a baba bizony nem akkor fogant. Viszont sokkal több a kockázat, akár egy életen át hordozhatja a következményeit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!