Lehet baja a babnak, vagy beindulhat a szülés?
Figyelt kérdés
32 hetes terhes vagyok. A kisfiam 2 éves és kint motorozott a járdán, aztán kigurult az útra én meg odafutottam, nehogy jöjjön egy autó. Kb 2-3 m-t ha futottam,de közbe jól megfájdult a hasam alja.Ez volt kb 2 órája,de most is fáj,olyan mikor mozgok, mintha iszonyú izomlázam lenne. Most pihenek,de ha fel kell állnom, az nehezen megy.Nem tudom eldönteni, hogy a szeméremcsont fáj és kisugárzik a hasamba, vagy a hasam fáj.Ha fekszem, akkor nem érzem.A baba mozog.2015. dec. 8. 13:11
1/6 anonim válasza:
20 hónap van a 2 gyerekem között, sokat kellett rohangálnom a nagyobb után terhesen.
Ilyen velem is előfordult. Ne aggódj. Pihenj és elmúlik.
Ha nagy baj lenne, akkor nem múlna el akkor ha fekszel, meg görcsölne, stb.
A terhességem vége felé nekem 10 m séta után is ilyen érzésem volt :(
2/6 anonim válasza:
Nem lesz baj és nem fog beindulni ettől a szülés. Nekem 35 hetesen fájt a hasam alja, szintén mozgás után, ijesztő volt hogy nem akar elmúlni rögtön. Vettem be magnéziumot és pihentem, nem sokkal később már csak mozgás közben fájt utána meg akkor sem.
3/6 anonim válasza:
Pihenj sokat, valószínűleg el fog múlni.
4/6 anonim válasza:
Volt hasonlóm 28 és 39 hetesen is. Mind a kétszer a pihenés-fekvés, meleg zuhany és gátmasszázs segített. A vége felé ettől beindulhat a szülés, nekem sajnos nem indult semmi... Ha aggódsz, hívd fel a védőnőt, ha két napig nem múlik el, akkor pedig irány a doki.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, kicsit megnyugodtam
2015. dec. 8. 13:19
6/6 anonim válasza:
Voltam hasonlóan én is, még dolgoztam és a busz után futottam reggel, utána egész nap úgy fájt a hasam ahogy leírtad. Ez kb. 30 hetesen történt, a kiírt napon szültem, nem lett semmi baja a babának.
Szerintem valami olyasmi csak, hogy ott az a nagy pocak, amit az izmaidnak tartani kell, és szokatlan mozgásra lehet hogy kicsit meghúzódnak az izmok, vagy tényleg izomlázad lesz....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!