Ugye nem hagyja el a délutáni alvást?
Kb 20 hónapos a lányom. Három napja átalussza az éjszakát, előtte sosem. Előtte 5-kor kelt, most fél 8, 8-kor. Tök jó, örülök, viszont azóta nem hajlandó délután aludni. Tegnap délután 3-fél 5-ig aludt egyet, aminek az lett az eredménye hogy este 10-kor dőlt ki. 7:20-kor kelt, full átaludta. Mai nap megint nem sikerült letenni. 2 órán keresztül 20 percenként próbáltam a besötétítés, mese olvasás, éneklés kombót, amitől el szokott aludni, semmi. Felpattan, megy a dolgára. Délelőtt még sétáltunk is egy hatalmasat az erdőben, már hazafele elfáradt, nekem kellett hazacipelni, ásítozott. Ennek ellenére most semmi nyoma semmilyen fáradtságnak... Nagyon rosszul érint ez engem, egy percem nem volt ma magamra.
2 körül azt hittem sikerült elaludnia, erre életében először rájött, hogy feléri a kilincset, kísétált a szobából, mintha semmi nem történt volna...
Tegnapi napból okulva ma már nem próbálom altatni, de jó lenne, ha valaki mondana valami bíztatót, hogy mondjuk velük is volt ilyen ÁTMENETI dolog... 😳
Lefekszel mellé és együtt alszotok. Nálunk a két gyerek (3 és 1,5 évesek) ágya közé letettünk egy matracot, aztán ha nem óhajtanak aludni, akkor is behajítom őket az ágyba, én meg lefekszem közéjük a matracra. Olyankor nem nagyon szoktak elmászkálni, hiszen látják, hogy én is ott fekszem.
Aztán vagy felkelek, amikor elaludtak, vagy én is alszok.
6, mindig így altatom, hogy mellette fekszem, és el szokott aludni.
Most nem csinálja. Ma délután 2-kor babakocsiban tologatva volt hajlandó elaludni, pedig a dédinél 3 órán keresztül kint volt a kertben... :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!