Mit csináljak, hogy aludjon végre?
Vannak babák, akiknek nagyobb nehézséget okoz anya nélkül létezni az anyaméh után.
Nekik fontosabb a testi kontaktus, az együtt alvás , hogy biztonságban érezzék magukat.
Az ilyen babáknak rémületes arra ébredni h egyedül vannak és anya nincs sehol.
Olyan kiságyat próbálnék ki, ami olyan, mint a babaöböl. Így ha nyöszörög, nyüglődik, elég odatenned a kezed, hogy megsimogasd, nem kell eljutnia a sírásig. Ő is jobban alszik és neked sem kell felkelned.
Én ezt értem, az elején teljesen jogos és érthető. De már 10 hónapja elhagyta a méhem... Írtam, hogy együtt aludva se jó. Ha úgy aludna, akkor ugyan nekem kényelmetlen, de mégiscsak aludnánk. De nem, ugyanúgy felsír folyton és forgolódik.
9 körül fekszik le, előbb nem tudom elaltatni. Így is délután 2-3 után már nem alszik. Ha mégis bealszik, akkor 11 után jó ha sikerül elaltatni. Előtte fürdés, megeszi a tápiját, összebújunk a nagyágyban és lassacskán elalszik. Nap közben eszik főzeléket, gyümölcsöt, estére már nem kap. De nem arra kel, hogy éhes. Vagy nem is issza meg a felkínált tápszert vagy megissza, de utána ugyanúgy kel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!