Miert sir a babam ha leteszem aludni?
2hetes mult. Szopizik, elalszik a karomban. Lerakom az ágyba kapálzik,lerugja magáról a takarót, sir.
Pedig a karomban meg jol aludt,semmi baja nem volt.
Nem fog a hordozáshoz hozzászokni. Az enyém se szokott hozzá, csak most divat utálkozni a hordozó embereken, és van pár fanatikus sírnihagyó itt.
Olvass utána a 4.trimeszternek, a moro reflexnek, a pólyának, a rugalmas kendőnek, annak, hogy hány óra alvásr van szükség stb.
Mert baba. 2 hetes. Arra van szüksége, hogy érezze a közelségedet. 5nek igaza van. Olvass utána amiket írt.
Ilyen kicsi babát nem lehet semmihez hozzászokatni. A sírni hagyás meg kifejezetten káros. A hordozásnak rengeteg előnye van. És nem szokik hozzá, nem hátráltatja semmiben
Inkább a hurcimániások utálkoznak állandóan. Mi a megoldás mindenre? Kösd magadra. 🤦♀️ Még hogy nem szokik hozzá, aztán meg nemsokára itt sír, hogy a gyerek csak rajta alszik.
Kérdező, én is inkább a pólyázást javaslom, vagy altasd el az ágyában, tedd bele, simogasd, ringasd. Kifigurázhattok, lepontozhattok, de nálunk működött 2 gyereknél ez is: az orrát simogattam lassan, homlokától a szája felé, mire lehunyták a szemüket és el is aludtak.
8
Nálatok. Másnál meg nem.
2 hetest nem lehet hozzászoktatni semmihez..
Amúgy nem pontozok le senkit. A kérdezőre bízom,mi hasznos neki és mi nem.
#8 Már túl vagyunk ezen...
A gyerek csak rajtam aludt el, hordoztam is és nem vagyok hurcimániás. Az első 3 hónapban sokat hordoztam, majd egyre kevesebbet, és bevallom hónapok óta nem hordozzuk, mert nincs rá szükség jelenleg.
Az első pár hónapban életmentő volt, a legjobb vételünk.
Utána szép lassan már nem igényelte és 4 hónapos korában a saját szobájába költözött, de előtte is mikor egy szobában aludtunk, külön ágya volt.
Nem majom szeretettel nevelem a gyerekem, sőt! De a kendő az hasznos volt, és borzasztó sok embernek hasznos, ha tetszik ha nem. Lehet hogy te kényelmesen érzed magad, míg a gyereked a másik szobában sír utánad, nekem gyomorgörcsöt okozott, és az volt sokkal kényelmesebb mindkettőnknek, hogy rajtam aludt, míg én is pihentem.
És sokaknál így van ez.
Ha a baba második gyerek, akkor különösen, hoszen az idősebb gyerekkel is tudsz lenni, meg foglalkozni, míg a kicsi rajtad alszik mint a bunda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!