Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Miert sir a babam ha leteszem...

Miert sir a babam ha leteszem aludni?

Figyelt kérdés

2hetes mult. Szopizik, elalszik a karomban. Lerakom az ágyba kapálzik,lerugja magáról a takarót, sir.

Pedig a karomban meg jol aludt,semmi baja nem volt.

2021. aug. 22. 07:08
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
76%
Az én babám ugyanilyen volt. Nem lehetett letenni. Testközelben akar maradni. Hordozókendőben kösd magadra.
2021. aug. 22. 07:10
 2/20 anonim ***** válasza:
90%
Hálózsák, pólya segíthet.
2021. aug. 22. 07:19
 3/20 anonim ***** válasza:
30%
Ne hordozd, mert hozzá szokik. Nem baj, ha kicsit sír, ha le teszed.Hamar elalszik majd.
2021. aug. 22. 07:30
 4/20 anonim ***** válasza:
83%
Fektesd hasra.
2021. aug. 22. 07:33
 5/20 anonim ***** válasza:
81%

Nem fog a hordozáshoz hozzászokni. Az enyém se szokott hozzá, csak most divat utálkozni a hordozó embereken, és van pár fanatikus sírnihagyó itt.

Olvass utána a 4.trimeszternek, a moro reflexnek, a pólyának, a rugalmas kendőnek, annak, hogy hány óra alvásr van szükség stb.

2021. aug. 22. 07:46
 6/20 anonim ***** válasza:
85%

Mert baba. 2 hetes. Arra van szüksége, hogy érezze a közelségedet. 5nek igaza van. Olvass utána amiket írt.

Ilyen kicsi babát nem lehet semmihez hozzászokatni. A sírni hagyás meg kifejezetten káros. A hordozásnak rengeteg előnye van. És nem szokik hozzá, nem hátráltatja semmiben

2021. aug. 22. 08:44
 7/20 anonim ***** válasza:
81%
2 hetesen rajtam aludt. A mellkasomon. Te kellesz neki,ahogy már írták. Ha nem kivitelezhető ( mert van masik gyerek pl) akkor kendő.
2021. aug. 22. 09:48
 8/20 anonim ***** válasza:
16%

Inkább a hurcimániások utálkoznak állandóan. Mi a megoldás mindenre? Kösd magadra. 🤦‍♀️ Még hogy nem szokik hozzá, aztán meg nemsokára itt sír, hogy a gyerek csak rajta alszik.

Kérdező, én is inkább a pólyázást javaslom, vagy altasd el az ágyában, tedd bele, simogasd, ringasd. Kifigurázhattok, lepontozhattok, de nálunk működött 2 gyereknél ez is: az orrát simogattam lassan, homlokától a szája felé, mire lehunyták a szemüket és el is aludtak.

2021. aug. 22. 09:48
 9/20 anonim ***** válasza:
89%

8

Nálatok. Másnál meg nem.

2 hetest nem lehet hozzászoktatni semmihez..

Amúgy nem pontozok le senkit. A kérdezőre bízom,mi hasznos neki és mi nem.

2021. aug. 22. 09:57
 10/20 anonim ***** válasza:
64%

#8 Már túl vagyunk ezen...

A gyerek csak rajtam aludt el, hordoztam is és nem vagyok hurcimániás. Az első 3 hónapban sokat hordoztam, majd egyre kevesebbet, és bevallom hónapok óta nem hordozzuk, mert nincs rá szükség jelenleg.

Az első pár hónapban életmentő volt, a legjobb vételünk.

Utána szép lassan már nem igényelte és 4 hónapos korában a saját szobájába költözött, de előtte is mikor egy szobában aludtunk, külön ágya volt.

Nem majom szeretettel nevelem a gyerekem, sőt! De a kendő az hasznos volt, és borzasztó sok embernek hasznos, ha tetszik ha nem. Lehet hogy te kényelmesen érzed magad, míg a gyereked a másik szobában sír utánad, nekem gyomorgörcsöt okozott, és az volt sokkal kényelmesebb mindkettőnknek, hogy rajtam aludt, míg én is pihentem.

És sokaknál így van ez.

Ha a baba második gyerek, akkor különösen, hoszen az idősebb gyerekkel is tudsz lenni, meg foglalkozni, míg a kicsi rajtad alszik mint a bunda.

2021. aug. 22. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!