Miért nem alszik?
Figyelt kérdés
6hetesek multunk. 4-5napja kezdett beallni az esti alvas. Napkozben viszont egyaltalan nem megy. Reggel 6tol delutanig kepes ebren lenni ,de azt ugy hogy nyugtalan,almos,ragad le a szeme es amint lecsukja elkezd gorcsosen orditani. Hasfajas ellen Bio gaiat szedunk es espumizant en ugy latom hasznalt. Volt napi 1 kaki rendesen. Most viszont egy fel nap alatt 4-5. Nagyon odafigyelek mar mit eszek,nem tudom mi lehet a gond. Mikor igy ordit semmi nem jo. Se a cici,se a viz,se a cumi. Es van hogy 10percet alszik es addig sir mig cicire nem teszem. Mar gondoltam arra is hogy nincs eleg tejem,de mindig folyik miutan szopcsizik,de mar elore fejek inkabb es egy kesobbi etetesnel ha ugy latom keves azzal potolom. Ez a siras zavar. Nem a cicasiras mikor nyugoske,nem az ehes siras es a hasfajos se ilyen az inkabb visitos ez meg gorcsos. Nem hagyja abba hiaba ide teszem,oda teszem alig lehet megnyugtatni. Mindenki a novekedesi ugrast mondja,de letezik hogy egy babat nem hagy elaludni? Ha mar elalszik nagy nehezen jo melyen akkor nincs gond. Olyan mintha nem erezne nagat jol a kis testeben. Izeg mozog,kuszik,rugkapal,marja magat. Hogy segitsek neki??? Kedden megyunk a dokihoz,de addig is szeretnek valami megoldast erre. Ennel a sirasnal a hasfajos fogasok se jottek be. Es ha alszik 10percet is mikor felebred ujra semmi baja,ugyanolyan mosolygos mint elotte. De amint rajon az almossag es aludna ettol nem tud. Jart mar igy mas??2021. aug. 13. 16:07
1/6 anonim válasza:
Szerintem csak nagyon fáradt már, és ilyen pici korban nem tudnak maguktól elaludni. Altatni kell valamilyen módszerrel, lehet az cici, hordozó, hinta, ringatás. Egyébként az adamo hinta megérne egy próbát. Az én babám is hasfájós volt, sokat sírt, aztán 6 hetesen kapott egy hintát, onnantól megszűnt a sírás és nagyon jókat alszik benne a mai napig (7 hónapos).
2/6 anonim válasza:
Gondolod, volt kedvem végigolvasni ?
3/6 Csucsuka válasza:
Jaj milyen gonosz vagy te 2. Valaszolo
4/6 A kérdező kommentje:
Gondolod kivancsi rad barki? 😃
Ha segiteni nem tudsz inkabb maradj csendben. Paraszt. 😃
2021. aug. 16. 18:45
5/6 anonim válasza:
Ugyanez van nálunk is. Csak nálunk délután. Sehogy sem tudjukelaltstni és már túlfárad. Még egyenlőre nem találtuk meg a módszert, hogy el tudjon aludni.
6/6 anonim válasza:
Az én kisfiam is 6 hetes, ugyanebben a cipőben járunk. Én végül odaadtam neki az eddig tiltólistás cumit... Egyelőre úgy tűnik beválik, megnyugszik tőle, kb 5 perc után kiköpi és elalszik. Próbáltam egyébként a cumi előtt cicire tenni, de csak még mérgesebb lett, mert nem akart szopizni csak cumizni, a tej pedig jött. Sikerült valamilyen megoldást találni a kérdés kiírása óta?
Egyébként azt vettem észre, hogy nagyon nagy kihatással van rá az időjárás, frontok. Ma pl esett az eső egész nap, úgy aludt mint a kis angyal. Ha pl fronthatás van, képes egész nap 1-2 órát aludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!