Sziasztok! 8 hete szültem,6 hétig minden rendben volt,nem voltunk sem hasfájósak,aludni is tudtunk rendesen. Kiságyba be,cumi a szájába perceken belül elaludt. Nos most egy hete másfél azzal kezdődött minden,hogy nagyon sírt egész nap,szinte kifelé meredt a kezemben,aztán elmúlt..napokban ismèt soksírás,aludni nem tud az éjszakákon kívül semmit sem pedig nagyon fáradt,álmos,ha elalszik is csak 20 perceket alszik. Mindent kipróbáltam màr.. folyamatosan a kezét teszi a szàjába,csapkod ideges…cumit keresgeti.. milumil ha optima tapszert eszik 120ml. Szerintetek a hasa fájna és azért nem alszik vagy mi miatt? Kialvatlan már napok óta… menjek Vele doki vagy majd kinövi? Teljesen kivagyunk… estére a helyzet csak fokozódik..
Szerintem a hasa fáj. De ha tudsz, beszélj a védőnővel.
2021. aug. 6. 08:20
2/12 anonim válasza:
Akkor sem nyugszik meg, ha ölbe veszed?
2021. aug. 6. 08:53
3/12 anonim válasza:
Szerintem meg ez a farkába harapó kígyó. Azért sír mert álmos, és azér nem tud aludni mert fáradt. Azt írtad mindent próbáltál, ez mit takar? Általában ha séta közben vannak ringatva, eltudnak aludni, ezért esküsznek sokan a hordozásra.
Minél többet alszik a baba, annál jobb. Az eleje akár az első 3 hónapig az eszik, alszik időszak.
2021. aug. 6. 08:55
4/12 A kérdező kommentje:
Egy két percre megnyugszik olben de van hogy az sem segít.. nos a babakocsi az elején használt már az sem.. szerintetek cseréljék neki tapszert?
2021. aug. 6. 09:15
5/12 A kérdező kommentje:
De hiába a tápszercsere ha fáradt.. nos első gyerek ezért nem tudom mit csinaljak…
2021. aug. 6. 09:16
6/12 anonim válasza:
Kipróbálhatod a tápszer cserét, de nem biztos hogy segít.
Az hogy ölben van, de csak pár percre nyugtatja meg, hogy kell elképzelni? Ringatod, megnyugszik, és ott a karodban kezd el sírni? Vagy leakarod tenni?
2021. aug. 6. 09:26
7/12 anonim válasza:
Hordozókendőt próbáltad esetleg? Éjjel jól alszik? Böfizik rendesen, nem lehet, hogy mohón eszik és marad bent levegő? Bukós baba? Mennyit kakil? Tekereg, pukizik, esetleg feszíti magát hátra? Használtok bármilyen cseppet (BioGaia, Espumisan, Infacol, Coli Comfort)?
2021. aug. 6. 09:29
8/12 anonim válasza:
Igen az fontos, hogy az öledben elkezd-e pár perc után sírni vagy csak akkor ha leteszed.
Mert alapból teljesen normális egy pár hetes babánál, hogy csak ölben nyugodt és ha leteszed, sír.
De ha kézben is sír akkor lehet h fizikailag van valami gond.
2021. aug. 6. 09:32
9/12 A kérdező kommentje:
Ha le akarom tenni ordít sír,ha felveszem befejezi aztán ismét ringatás után egy 10perc múlva kezdi előről.. de ez nem minden napos,imád olben lenni egyébként,Infacolt használok,espumisan cseppem is van. Kakil minden nap,van puki is,hason alszik, eves után 1,5-2 órát is fent van nézelődik kacag. Nagyon bukós baba. Most vettem neki Milumil AR tapszert. És a sírás amúgy csak 1-2 napig van utána sokat alszik és abbamarad… fájna valami?? Esetleg a túlfáradás?? Vagy növekedési ugrás?
2021. aug. 6. 09:55
10/12 A kérdező kommentje:
Amikor elkezdi a sírást piros a feje,húzgalja feszíti magát..nemszereti a has simizest sem.. tornát szereti pukizik is,de egy idő után torna közben elkezd sírni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!