Rosszul alvó 6,5 hónapossal kezdjek együtt aludni, vagy szoktassam önálló elalvásra?
Mindig is rosszul aludt, de már tarthatatlannak érzem ezt. Éjjel sokszor ébred, ki kell vennem a kiságyból és úgy visszaaltatni, de már sokszor elalszom közben, vagy amint vissza akarom tenni, elkezd sírni, így hajnalban már sokszor mellettem köt ki, de ott sem alszik jobban. Tehát az együtt alvás maximum annyit segítene, hogy nem kellene kikelnem az ágyból.
Próbáltam már sokszor betenni a kiságyba és ott altatni, de csak felhúzza magát és alig lehet megnyugtatni. Persze sírni sose hagytam, ahogy elkezdte, kivettem, de akkor meg már alig lehetett megnyugtatni.
Tanácsot szeretnék kérni hogy hogyan aludjunk jobban, mit tegyek, kinek mi használt? Akik együtt aludtak, mikor és hogyan tudták később átszoktatni? Esetleg önálló elalvást valamilyen kíméletes módszerrel segíteni?
A könyv és a cikkek sokat segítettek nekünk a lányomnál és a fiamnál is.
Ha magad melle veszed, sztem annak akkor van ugymond értelme, ha az őt megnyugtatja.
Nalunk ez anno nem valt, izgett, mozgott, nem nyugodott le. Gondolom probaltal mar sok mindent, sötétseg, felhomaly, zene, feher zaj... nálunk az valt, h magara hagytuk, mert önmagat nyugtatta meg. A kezdetektől fogva szopja az ujjat, amint képes volt rá, ezt ő iranyitja. Nem szerette, ha sokaig simogatom, stb. Most 3 eves, most is vagy magara hagyjuk meseolvasás utan, vagy megvarjuk, h elaludjon, ulunk az agy szélén. De nem simogathatom pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!