Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Meg fog fázni nyitott ablaknál?

Meg fog fázni nyitott ablaknál?

Figyelt kérdés
Kisfiam 8 hònapos,nem jò alvò,de kb a hősèg òta mèg szörnyűbb minden,volt olyan èjszaka,hogy kb 3-4 òrát aludt,darabokban. A lakásban szellőztetèsek ellenère átlag 28.5-29 fok van. Most is. De volt már 30,5 is. Rövidujju felső+pelus csak ìgy alszik a fiam. Rokonomèk ma nálunk voltak ès szakadt ròluk a vìz,szenvedtek. Szerintük a meleg miatt lehet ez a rengeteg èbredès ès hagyjam nyugodtan nyitva az ablakot èjjel is. Most nálunk elègge lehült,isteni a levegő vègre,de nem tudom merjem nyitva hagyni teljesen az ablakot? Nálatok hogy van? Èn èjjel csak bukòn hagytam mindig. Viszont most,hogy lehült lehet ki kène pròbálnom,hátha vègre jobban aludnánk,mert kezdek nagyon komerült lenni
2021. júl. 11. 22:52
 1/9 anonim ***** válasza:
89%
Olyan, hogy "megfázás" nem létezik. Kórokozó nélkül nem lesz beteg. 30 fokban az
2021. júl. 11. 22:59
 2/9 anonim ***** válasza:
87%
... lenne csoda, ha jót aludnátok
2021. júl. 11. 22:59
 3/9 anonim ***** válasza:
85%
Bukón van az ablak és egy darabig a redőny is fel van húzva. Plusz a szülői szobán keresztül is megy be hozzá egy kis levegő.
2021. júl. 11. 23:03
 4/9 anonim ***** válasza:
54%

Használd ki a lehetőséget, hogy végre le tudjátok hűteni kicsit a lakást, nyugodtan kinyithatod az ablakot éjszakára. Én is úgy hagyom, mert nálunk is 29 fok van napok óta.

A babára teríts egy textil pelenkát hogy ne fázzon meg, vagy ha van vékony hálózsákja, akkor abban aludjon. A kis lábuk szokott fázni, de nekik is sok ez a hőség, muszáj szellőztetni.

Üdv, egy 1 hónapos baba anyukája

2021. júl. 11. 23:05
 5/9 anonim ***** válasza:
78%
Kisfiam is 8 hónapos. Mióta ilyen melegek vannak minden éjjel kitárt ablaknál alszunk. Adok rá egy vékony rugit így nem kell takaró, úgyis lerúgja. Sőt nappal a klíma is ment sokszor, 25 fok fölé nem ment a hőfok. Meggyulladnék 30 fokban a házban. Elhiszem hogy nem bír aludni.
2021. júl. 12. 00:12
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Hajnalban becsukom az ablakot, amikor már hűvös van, olyankorra le is hűl a lakás és én is fázok. Addig tárva nyitva.
2021. júl. 12. 07:42
 7/9 anonim ***** válasza:
80%
Nálam mikor 3 hós volt nyitva volt az ablak.
2021. júl. 12. 08:07
 8/9 anonim ***** válasza:
73%
Nyaron nyitott ablak sot amig lehet bukon volt osszel es tavasszal is
2021. júl. 12. 08:35
 9/9 A kérdező kommentje:
Koszi. Vegul en is nyitva hagytam total ejfelig,aztan mar csak resnyire,de sajnos igy is felkelt a fiunk vagy 5x, pedig jo friss levegoben aludtunk :( Jobban aludt,de biztos a foga bujik ki lassan,mert sikitva,uvoltve sirt szegenykem,a Nurofen hatott csak :/
2021. júl. 12. 08:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!