Több mint 12 órája nem alszik el mit tegyek?
Figyelt kérdés
1,5 hónapos kislány, nyalja a száját, eddig folyamatosan evett 6 ig( amint le tetten ette a kezét és ordított hogy éhes még) de már akkor is ordít- csapkod semmi nem jo neki,hasa nem fáj- nem érzéken,Büfizésnél nem jött ki semmi, pelus tiszta. Mi baja lehet?2021. júl. 5. 09:26
1/15 anonim válasza:
6 hetesen van egy nagyobb növekedési ugrás. Az is okoz ilyen galibát
2/15 A kérdező kommentje:
De már 6. Napja hogy ez megy 😫A védőnőt mikor kérdeztem annyit mondott hogy "etessem"
2021. júl. 5. 09:35
3/15 anonim válasza:
#1 vagyok. Ez egy több napos folyamat is lehet. Adj neki enni, bújjatok sokszor össze, hogy pihenj te is. Kitartás!
4/15 anonim válasza:
Ha nem akarsz annyit szoptatni, adj neki tapszert, ha szoptatni akarsz ki kell bírni. Ennyi.
5/15 A kérdező kommentje:
Ezzel próbálkozztam... De már a hasam be gyulladt annyit rugdosott sírás közben,félek felszakitja a vágást( császármetszéssel született). Már be tettem a kiságyába ott orditson... Nem bírom...
2021. júl. 5. 09:51
6/15 A kérdező kommentje:
4 és: én legalább csak 10 perc csendre vagyok
2021. júl. 5. 09:52
7/15 anonim válasza:
Ertem en. Ezért mondom, adj neki tapszert. Ha éhes megoldja a problémát. Ha nem, akkor persze nem. Egy próbát megér. Vagy beválik vagy nem. Ez csak attól függ, hogy mennyire ragaszkodsz a kizárólagos szoptatashoz. Ezt kizárólag az anya azaz te dontheted el.
8/15 anonim válasza:
Ne hagyd sírni, azzal sokat ártasz neki!
9/15 anonim válasza:
Először is próbálj meg megnyugodni. Ebben segíthet a relaxációs zene, magne b6, citromfű tea kombó. Benne vagytok egy ördögi körben. A babád fáradt, ezért ordít. Te egyre kétségbeesettebben próbálkozol mindennel, ő még fáradtabb, még jobban ordít. Te ideges vagy és kétségbeesett, amit érez a gyerek, ő is nyugtalan lesz és meg többet üvölt. Ettől te még kétségbeesettebb és idegesebb leszel, és bezárul a kör.
Vezess be napirendet. Legyen meg az ideje az evésnek, játéknak (ami most még abból áll, hogy tisztába teszed, hordozod, pihizel vele), és az alvásnak. A ciklusok 3 óránként ismétlődjenek. Az eleje rázós lesz, amíg megszokja a pici a ritmust. Vedd át az irányítást, mostantól Te vagy a főnök. 😉
10/15 anonim válasza:
Hát a 10 perc csend, majd ha kamasz lesz és tojik rád... Jobban meg kellett volna ezt a gyereket gondolni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!