Akinek nem szeret aludni a gyereke tudna segíteni?
Minden este mikor indulni kéne aludni, minden marha érdekes lesz. Nem akar lefeküdni, átmenni az ágyába. Hiába csinálok én bármit, csak ordít.
Próbáltuk már: Félhomályban, teljes sötétben, mi ágyunkban, sajátjában, később fektetni, lefekvés előtti kis rutinnal (fürdés, tej, alvás). Sehogy nem tetszik neki a dolog. Nekem meg már az idegeim kívannak lassan.
2 éves
Nyáron én sem bírok korán lefeküdni, sokáig fent van a nap, neki meg még konkrétan nappal van amikor le kell feküdni. Nem csodálom, ha nem érzi az alvásidőt szegényke.
Engem mindig úgy altatott anyukám, hogy mesélt és utána azt mondta, hogy nem kell aludni, csak csukjam be a szemem. Semmi gond, nem várja el, hogy elaludjak, csak legyen csukva a szemem, ennyit kér. Valahogy mindig elaludtam attól, hogy csendben kellett lenni és csukva volt a szemem.
Nem tudom, hogy ezt nagyon piciként is csinálta-e anyu, mert ha erre így emlékszem, akkor nagyobbnak kellett már lennem. És az se biztos, hogy bárki másnál működni fog, de talán egy próbát megér :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!